Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vatrogasci čuvaju rubne dijelove

Biograd: Požar izazvao detonacije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na brdu Debeljak pored Biograda kasno popodne planuo je požar i u tijeku je njegovo gašenje, izvijestio je Županijski vatrogasni operativni centar u Zadru.

Gori nisko i visoko raslinje. Uz vatrogasce JVP Biograd na terenu su i pripadnici dobrovoljnih vatrogasnih društava Polača i Pakoštane. Požar je izbio na minski sumnjivom području, te su u pomoć pozvane zračne snage kako bi požar bio ugašen prije mraka. No to na žalost nije uspjelo, iako su vatru gasila dva kanadera, kojim se oko 20 sati pridružio i treći. Kanaderi su se povukli nakon što je gotovo pala noć, a s požarišta je odjeknulo i nekoliko detonacija.

Pročitajte i ovo Napad na Kijev dramatična noć VIDEO U razornim noćnim napadima Rusije na Kijev deseci ozlijeđenih: Oštećena i dječja bolnica Slika nije dostupna Stupovi dima iznad grada Libija: Eksplozije u Tripoliju

Srećom nema vjetra pa će tijekom noći požarište, na koje ne smiju zbog opsanosti od mina, vatrogasci čuvati na rubnim dijelovima. očekuje se, ako se vatra tijekom noći ne ugasi, jutarnji nastavak gašenja iz zraka. požarom nisu ugroženi objekti ni stanovništvo.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene