Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Večeras u Provjerenom

Teroristi ili provokatori?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oni su odgajani da se bore za svoje prijatelje, da se umiješaju u tučnjavu i udaraju iste ljude kao i njihovi prijatelji, bez obzira na razlog. Bez obzira tko je u pravu.

Pročitajte i ovo Prosvjed na Science Po Protjerano je 70-ak prosvjednika Prosvjedi ne staju ni u Francuskoj: Policija evakuirala propalestinske prosvjednike Izraelsko bombardiranje pojasa Gaze Rat na Bliskom istoku Hamas traži zajamčeni kraj rata, Izrael najavljuje ofenzivu: Što je s taocima?

Više od 600 ljudi, većinom iz Turske, prije godinu dana ukrcalo se na brodove i krenulo prema pojasu Gaze. Prije odlaska oprostili su se s obiteljima, neki čak i napisali oporuke. 9 ih je poginulo, a o tome što se tu noć događalo na brodu Mavi Marmara, svaka strana ima svoju priču.

Reporterka Provjerenog Ana Blažević u Ankari je pričala sa sudionicima konvoja za Gazu koji su bili spremni umrijeti kako bi svijetu poslali poruku.

Kako je izgledala krvava noć na moru koja je na noge digla političare diljem svijeta, doznajte večeras u Provjerenom u 22:45 na Novoj TV.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene