Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Oni su odgajani da se bore za svoje prijatelje, da se umiješaju u tučnjavu i udaraju iste ljude kao i njihovi prijatelji, bez obzira na razlog. Bez obzira tko je u pravu.


Vezani članci Mijat Čorluka - 8 Nepokretni starac već tjednima leži sam u kući bez grijanja i vode: ''Po psa su došli za dva dana, a za njega još nema smještaja'' Provjereno: Kruno Topolski - 1 Odrasli su na mjestu na kojem ne bi trebalo odrastati nijedno dijete: "To mi je pomoglo da budem čovjek kakav sam danas"

Više od 600 ljudi, većinom iz Turske, prije godinu dana ukrcalo se na brodove i krenulo prema pojasu Gaze. Prije odlaska oprostili su se s obiteljima, neki čak i napisali oporuke. 9 ih je poginulo, a o tome što se tu noć događalo na brodu Mavi Marmara, svaka strana ima svoju priču.

Reporterka Provjerenog Ana Blažević u Ankari je pričala sa sudionicima konvoja za Gazu koji su bili spremni umrijeti kako bi svijetu poslali poruku.

Kako je izgledala krvava noć na moru koja je na noge digla političare diljem svijeta, doznajte večeras u Provjerenom u 22:45 na Novoj TV.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju