Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kvintet Muzičke akademije

Besplatan jazz koncert u Centru za kulturu i informacije Maksimir

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Centar za kulturu i informacije Maksimir u sklopu koncertnog ciklusa 2017. započinje suradnju s Muzičkom akademijom Sveučilišta u Zagrebu čiji će studenti nastupiti u sklopu programa Jazz u CKIM-u.

Na prvom u nizu koncerata koji će se održati u nedjelju 26. ožujka s početkom u 17 sati u dvorani Centra, Švarcova 18, nastupiti će Jazz ansambl Muzičke akademije Sveučilišta u Zagrebu i Zbor Čarobna frula!

Pročitajte i ovo Božićno-novogodišnji koncert u Imotskom Postoji objašnjenje Lovac pucao iz puške za vrijeme božićnog koncerta, građani se prestravili: "Ne znam je li itko u Hrvatskoj napravio tako nešto" Koncert nada u svjetliju budućnost Hrvatska se ponovno ujedinila na koncertu "Želim život": "Ona je ušla u povijest i ne samo sa zdravstvenog apekta nego i sa humanitarnog aspekta"

Jazz kvintet Muzičke akademije čine; Eleonora Hil – violina, Matej Blečić – klavir, Kristijan Sinković – klavijature, Adam Millan – kontrabas i Luka Nikolić – bubnjevi. Publika će na koncert imat priliku slušati - Wights waits for weights - S. Coleman, Green Lobster Dream - B. Petrović, Prosperity - M. Blečić i skladbu Cantaloupe Island- H. Hancock.

Ulaz na koncert je slobodan.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene