Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon izlaska iz bolnice

Bebić ipak nije došao u Imotski: Radi se o prevenciji?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Sabora Luka Bebić, koji je nedavno bio hospitaliziran, ipak se nije pojavio u Imotskom.

Bebić je trebao biti na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Imotskog, u okviru koje je, uz dodjelu priznanja, bilo predviđeno njegovo obraćanje nazočnima.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća kod Imotskog - 2 Teška nesreća FOTO/VIDEO Imotski zavijen u crno, proglasit će dan žalosti: Smrtonosni zavoj u kojem su dva mladića izgubila život, Imoćani pale svijeće Ilustracija Zabili se u ogradu uz cestu Detalji strašne nesreće kod Imotskog: Poginula dvojica mladića, još dvije osobe teško ozlijeđene

Ministar graditeljstva Branko Bačić rekao je da Bebićev dolazak ne znači da mu opet nije dobro već da su očito presudila dva sata vožnje od Komarna, gdje Bebić ima kuću, do Imotskog. Bačić je dodao da se vjerojatno radi o prevenciji.

Ministar graditeljstva rekao je i da je bio s Bebićem sinoć u Zmijevcima kod Imotskog na pokopu bivšega saborskog zastupnika Ivana Milasa. 'Rekao mi je bude li se osjećao dobro da će doći danas na sjednicu', dodao je Bečić.

No, umjesto dolaska Bebić je u Imotski poslao ispričnicu u kojoj Imoćanima čestita Dan grada i želi uspješan razvoj, ali ne navodi razloge zbog kojih nije došao.

Podsjetimo, predsjednik Sabora završio je u spiltskoj bolnici u koju je prevezen helikopterom u stanju bez svijesti. Iako su isključili srčani i moždani udar liječnici nisu utvrdili što mu je točno bilo. Zato je Bebiću ugrađen potkožni aparatić za praćenje rada srca, tzv. 'loop recorder'.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene