Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gradonačelnik uvjeren u dobar ishod

Arena na bubnju: Bandić poručio da ne želi raditi posao Holdinga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić rekao je danas na konferenciji za novinare, nakon sjednice Gradskog poglavarstva, da ne želi prijepore između Ingre, tvrtke koja je izgradila zagrebačku Arenu i grada Zagreba.

Nakon današnje sjednice Gradskog poglavarstva na kojoj su članovi razmatrali tehnička pitanja vezana uz funkcioniranje grada, novinari su Bandića pitali je li poništen natječaj za Arenu Zagreb i hoće li je Ingra prodati te što je s navodnim tehničkim nedostacima zbog kojih Arena još nije dobila stalnu uporabnu dozvolu. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Grad još nije zakupio Arenu Prijeti li otkazivanje koncerata Čolića, Beyonce, Depeche Mode? Slika nije dostupna Nova blamaža Nitko ne želi platiti jamčevinu za Arenu Zagreb

>> Ingra raskida ugovor i prodaje Arenu?

On je novinare uputio na Zagrebački holding ističući kako ne želi raditi tuđi posao te je dodao da ga novinari žele posvađati s Holdingom. Odbio je odgovarati detaljnije na upite novinara o odnosima Ingre i grada Zagreba u slučaju Arene Zagreb ističući da će se sve riješiti u interesu grada i Ingre.

Pročelnik Ureda za izgradnju grada Davor Jelavić nije precizirao kada će biti dovršen tehnički pregled Arene Zagreb, koja bi trebala dobiti trajnu uporabnu dozvolu. Napomenuo je da se čekaju rezultati tehničke analize koju Ingra treba dostaviti gradu.

Bandić je rekao da se sastao s čelnicima Ingre, pri čemu je odbio reći bilo kakve pojedinosti s tog sastanka ističući kako ne želi u javnost izaći s bilo kakvom neozbiljnom izjavom s tim u vezi. Grad i Ingra su partneri i Ingra je moj prijedlog za ovogodišnju nagradu grada Zagreba, rekao je Bandić, ističući da je riječ o uglednoj tvrtki. Na sjednici Poglavarstva prihvaćen je i program javnih potreba u gradskome sportu i plan njihova sufinaciranja u ovoj godini vrijedan oko 53 milijuna kuna.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene