Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gradonačelnik u akciji

Bandić: Plandovao sam ovih par mjeseci, sad moram upregnuti još jače

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački gradonačelnik vratio se na posao i kaže kako planira raditi još više nego prije.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u subotu je u sklopu akcije "Zelena čistka" zasadio lovor višnju i rajčice u dječjem vrtiću "Petar Pan" u Kustošiji, ponovno ističući kako sada, kada se vratio gradonačelničkom poslu, namjerava još više raditi jer je "plandovao par mjeseci".

Pročitajte i ovo McDonald's Nude više poslova McDonald’s traži desetke radnika diljem Hrvatske: Objavili iznose plaća i nagrada Ilustracija nepravomoćno Službenica godinama nije dolazila na posao u ministarstvo, a uredno joj isplaćivali plaću: Sud joj naredio da vrati novac

To što i danas ima zakazano šest, sedam događaja u gradu koje planira posjetiti Bandić je novinarima obrazložio kao njegov uobičajeni ritam, ništa posebno, te da je, s obzirom na probleme u zemlji, to i ispodprosječni ritam jer bi trebalo raditi "još jedno tri puta jače".

Upitan koji će mu biti prvi koraci Bandić je odgovorio: "Evo, radim, radimo. Plandovao sam ovih par mjeseci, sad moram se upregnuti, još jače", poručio je Bandić, a na pitanje što je isplandovao, rekao je da je razmišljao o svemu. "Razmišljao sam o svemu. Ne daj Bog da se ponovi, ali nije svako zlo za zlo", istaknuo je.

Bandić: Dovoljno sam pametan da znam da mi zmija nikad ne smije jesti dva puta iz iste ruke

Upitan boji li se da će ponovno završiti u istražnom zatvoru odgovorio je kako mu je savjest čista. "Pa meni je savjest čista. Što će biti, to ćemo vidjeti. Strpljen, spašen. Istina je spora, ali dostižna", poručio je.

Akciju čišćenja otpada iz okoliša u dječjem vrtiću "Petar Pan" smatra hvale vrijednom, pa ga u sudjelovanju u akciji nije omela ni kiša. "S biljkama i cvijećem vam je kao sa ženama - to morate raditi s puno osjećaja i ljubavi da uspije. I zato, tko gubi taj osjećaj ili bi bio na putu da izgubi taj osjećaj preporučujem mu da sadi cvijeće i biljke i onda će taj osjećaj vratiti", rekao je.

Koordinatorica "Zelene čistke" za Zagreb Maja Knepr Šegina rekla je da se akcija ove godine provodi četvrtu todinu zaredom, a svake joj se godine pridružuje sve više volontera te vrtića, škola i ostalih obrazovnih ustanova te tvrtki. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene