Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prvi dan na poslu

Bandić: Dovoljno sam pametan da znam da mi zmija nikad ne smije jesti dva puta iz iste ruke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, koji se u petak vratio na posao, rekao je novinarima kako ne smije razgovarati samo s ljudima koji su u tijeku sudske istrage, s drugima može, a da je dovoljno pametan da zna kako mu "zmija nikad ne smije jesti dva puta iz iste ruke".

"Dovoljno sam pametan da znam da mi zmija ne smije nikad jesti dva puta iz iste ruke", rekao je Bandić nakon predstavljanja hrvatskih gradova koji su se kandidirali za Europsku prijestolnice kulture, odgovarajući na pitanje s kim može razgovarati s obzirom na postupak koji se protiv njega vodi u aferi Agram.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Utvrdio vještak Slobodan Ljubičić neće svjedočiti u aferi Agram, utvrđeno da je trajno nesposoban Slika nije dostupna Afera Agram Na suđenju Bandiću svjedočila njegova bliska suradnica: "Šef Holdinga je mogao zaposliti bilo koga bez natječaja"

Rekao je kako ne smije razgovarati samo s ljudima koji su u tijeku sudske istrage te ocijenio da inače smije razgovarati sa svim drugim ljudima.

Komentirajući kandidaturu Grada Zagreba za europsku prijestolnicu kulture podsjetio je kako je obišao dosadašnje europske gradove prijestolnice kulture te kako ni jedan od njih nije bio glavni grad. Zato Bandić smatra kako ni Zagreb kao glavni hrvatski grad vjerojatno neće biti izabran za europskua prijestoncu kulture.

Svaki od hrvatskih gradova, od Dubrovnika na jugu i Osijeka na istoku, koji su ušli u daljnji krug natjecanja zaslužili su biti prijestolnica kulture, ocijenio je Bandić. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene