Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Još jedna

Bandić otvorio fontanu Tratinčica u čast Josipu Brozu Titu

Fontana Tratinčica (Dnevnik.hr)
Fontana Tratinčica (Dnevnik.hr)
Aktualno Galerija +0 Fontana Tratinčica (Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić jutros je otvorio park i obnovljenu fontanu Tratinčica koja je nastala u čast Josipu Brozu Titu.

Za obnovu u Zagrebu je potrošeno oko 700 tisuća kuna, a gradonačelnik je poručio kako se novac u Zagrebu ne troši samo na fontane, već se otvaraju i škole. Na pitanje kako kao koalicijski partner ocjenjuje javne rasprave između predsjednice RH i Vlade, slikovito je odgovorio.

Pročitajte i ovo Slavko Kojić stečajni postupak Bandićeva stranka grca u dugovima, od imovine ostali namještaj i kaciga za Vespu Ilustracija Afera suhi led Predao se poduzetnik osuđen s Bandićevim suradnikom za milijunsku štetu: Morat će vratiti stotinjak nekretnina

''Komentirati da bih ja na primjer između zamjenice doktorice Jelene Pavičić Vukičević s njom bi polemizirao putem medija i putem vas kad bi mi se pamet preokrenula. Ja vam mogu indirektno odgovoriti, prema tome nema razloga da komuniciramo putem medija. 22 godine smo zajedno i ne vidim razloga da komuniciramo putem medija. To se meni ne može dogoditi. Zamislite da sa svojom prvom suradnicom komuniciram preko medija, to znači da mi se nešto pomaklo u glavi'', rekao je Bandić.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene