Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mirno spava

Bandić o tužbi zbog fontana: Uzalud vam trud svirači!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na podnošenje tužbe od strane Ministarstva gospodarstva zbog navodno nelegalne izgradnje famoznih fontana, zagrebački je gradonačelnik reagirao tvrdnjom da mirno spava.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić danas je rekao kako "mirno spava", komentirajući tužbu Ministarstva gospodarstva zbog navodno spornih fontana i pothodnika ispred Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Smrt zagrebačkog gradonačelnika Svijetlile su za mnoge, a danas su Bandićeve fontane zasjale i u čast svom inicijatoru Milan Bandić SUĐENJE MILANU BANDIĆU Vještakinja dala iskaz u aferi Agram: Nepravilnosti u troškovnicima, pogodovalo se Pripuzovoj CIOS grupi

>> Bandiću tužba zbog fontana

"Pozivam ih da se malo i vlastitim uspjesima vesele, ali ih jako malo imaju. Bolje da rade i da vode ovu zemlju za što su dobili mandat, a ne da vode računa o tome je li Bandić pogriješio ili nije", kazao je zagrebački gradonačelnik kod spomenika Nikoli Tesli gdje su ranije položeni vijenci povodom 70. godišnjice smrti tog znanstvenika.

Bandić je ustvrdio da je "pod najvećom prizmom u Hrvatskoj". "I budite sigurni, da sam pogriješio i za jotu, da fontane ne bi bile napravljene. Ali, uzalud vam trud svirači", rekao je komentirajući tužbu koju je Ministarstvo gospodarstva nedavno podnijelo Prekršajnom sudu u Zagrebu. Napomenuo je i da će o nalazima izvijestiti na konferenciji za novinare u Gradskoj upravi.

Zagrebački gradonačelnik poručio je kako su fontane "ogledalo grada" te da će to biti najljepši ulaz u europsku metropolu. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene