Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Ćakula uz kavu'

Baldasar i Ivanišević zajedno u projektu Istočna obala

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novi splitski gradonačelnik Ivo Baldasar i njegov protukandidat na proteklim izborima Vjekoslav Ivanišević (HDZ) jutros su Splitu dogovorili kako će Ivanišević kao član stručnog tima biti izravno uključen u projekt Istočna obala.

Nakon razgovora uz kavu na splitskoj Rivi, obojica su izjavili kako nije riječ o 'velikoj suradnji' između SDP- a i HDZ- a, već o suradnji u Gradskom vijeću oko programa za razvoj Splita.

"Možda se u tom dijelu može reći da je prvi put uspostavljena suradnja, ali naravno da postoje stvari oko kojih se nećemo složiti", kazao je gradonačelnik Baldasar.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Još se nije čuo s Kerumom Ivo Baldasar u Dnevniku Nove TV: Što su mi prioriteti? Praktički sve! Slika nije dostupna Neizvjesna utrka u Splitu ANKETA: Za koga ćete glasovati u drugom krugu lokalnih izbora u Splitu?

>> FOTO Kava SUPARNIKA na splitskoj rivi

Na novinarski upit kako će na novu suradnju u Splitu reagirati vrh HDZ-a, Vjekoslav Ivanišević istaknuo je da predsjednik stranke Tomislav Karamarko neće imati ništa protiv jer pripada demokršćanskoj opciji, što znači da na sve ljude gleda kao na 'svoju braću i sestre'.

Dodao je kako je Splićanin i da ga zbog toga najviše zanima Split, a o novom gradonačelniku Ivi Baldasaru je rekao da je "preženca od čovika".

>> Ivo Baldasar u Dnevniku Nove TV: Što su mi prioriteti? Praktički sve!

Novi splitski gradonačelnik Ivo Baldasar novinarima je također potvrdio da će ove subote sudjelovati na splitskoj Gay paradi, te je pozvao i ostale građane da im se pridruže.

"Ja uvažavam mišljenje i onih koji se protive ovoj paradi. Dopuštam da okrenu leđa ili zvižde, ali ne i da bacaju kamenje po sudionicima parade", kazao je Baldasar.

>> Gradonačelnik Splita Ivo Baldasar: Otvorit ću Gay centar u Splitu, a na posao dolaziti i vikendom ako treba

U subotnju Gay paradu neće Vjekoslav Ivanišević, rekavši da se nada kako će sve proći bez obostranih provokacija. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Najnovije vijesti i istraživanja čitajte na Lokalni izbori 2013

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene