Obavijesti Video Pretražite Navigacija
od 19:15

Bakir Izetbegović večeras u Dnevniku Nove TV o stanju u Bosni i Hercegovini

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
O rješavanju problema u BiH predsjednik Milanović u četvrtak je telefonom razgovarao s Miloradom Dodikom, članom predsjedništva BiH. Večeras će u Dnevniku Nove TV o slanju dodatnih vojnika u BiH te pokušajima destabilizacije te zemlje govoriti Bakir Izetbegović.

Zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine i predsjednik Stranke demokratske akcije Bakir Izetbegović je prošlog tjedna kazao kako je moguće odgoditi izbore koji bi se u BiH trebali održati u listopadu ukoliko će se na taj način riješiti problem izmjena izbornog zakona.

Pročitajte i ovo Boris Jokić, analitičar "Birači su sluđeni" Jokić: "DP-ova politika ima logiku tržnice. Pa tko je tu lud? Postoji samo jedno rješenje, sve drugo je čista prevara!" Ilustracija VREMENSKA PROGNOZA Stižu pljuskovi i grmljavina, a ponegdje je moguć i snijeg

Hrvatski predsjednik Zoran Milanović pozvao je danas Milorada Dodika da se predstavnici Republike Srpske vrate u institucije Bosne i Hercegovine, smatrajući da je to "najbolji način za nastavak ozbiljnih i važnih razgovora" koji čekaju predstavnike sva tri konstitutivna naroda Bosne i Hercegovine.

"Republika Srpska se ne može izvući iz BiH, to je nemoguće", rekao je Milanović novinarima u srijedu kad je i najavio da će zvati člana Predsjedništva BiH.

Milanović je Dodika obavijestio o svojoj inicijativi da se BiH, kao i Ukrajini, da status kandidata za članstvo u Europskoj uniji što je prije moguće, a u cilju sprječavanja širenja krize na zemlje jugoistoka Europe. 

Što će Izetbegović reći o slanju dodatnih vojnika u BiH te pokušajima destabilizacije te zemlje doznajte večeras od 19:15 u Dnevniku Nove TV. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene