Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Pomozite je pronaći'

Antonia se traži i preko svjetske web stranice za nestale osobe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Potraga za nestalom 17-godišnjakinjom Antonijom Bilić proširila se i na organizaciju Missing International.

'Posljednji puta viđena je 7. lipnja 2011. u 10 sati ujutro dok je stopirala na Čikolskom mostu (na području Drniša) na putu za Split', stoji na internetskoj stranici organizacije, u objavi uz Antonijine fotografije i broj kontakt telefona.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Žalio se i na povlačenje Paravinja povukao žalbu na presudu za ubojstvo Antonije Bilić Slika nije dostupna Top vijesti VIDEO koji vas neće ostaviti ravnodušnima!

'Prema posljednjim informacijama signal njezinog mobitela posljednji put je zabilježen istog dana kada je nestala u Karlovcu, u 15:40 sati. Antonia je vrlo tiha djevojka koja nikada prije nije napuštala svoj dom. Molimo vas pomozite nam pronaći je', stoji na stranici.

Missing International pomaže u traženju nestale osobe ako znate njezino puno ime i prezime, imate najmanje jednu fotografiju te osobe te ste rođak ili prijatelj stariji od 18 godina. Na njihovoj stranici navodi se kako upite provode putem svojim pouzadnih konatata diljem svijeta među kojima su i vladine agencije.

Ukoliko pronađu nestalu osobu prvo s njom stupe u kontakt pismom i provjere želi li ona kontaktirati s onima koji je traže, a podatke o toj osobi ne otkrivaju ukoliko se ona s time ne složi.

Potraga za nestalom Antonijom Bilić i dalje se nastavlja u Hrvatskoj, poduzimaju se sve raspoložive mjere i radnje u cilju njezina pronalaska, a posebno kroz detaljnu analizu svih raspoloživih podataka, prikupljanja dodatnih obavijesti i planiranja daljnjeg postupanja, stoji na stranicama PU šibensko-kninske.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene