Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kupnja aviona

Ante Gotovina čestitao ministru: "Dragi Damire, odluka je ispravna"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
"Dragi Damire, Predan rad stručnih timova i Tvoji napori rezultirali su ispravnom odlukom državnog vrha", napisao je između ostalog Ante Gotovina.

General Ante Gotovina čestitao je ministru obrane Damiru Krstičeviću na odluci da Hrvatska nabavi izraelske borbene avione F-16.

Pročitajte i ovo Pripreme za dolazak aviona Rafale u Hrvatsku - 3 Borbeni avioni FOTO Prvih šest aviona Rafale u Hrvatskoj za nekoliko tjedana: "Za mene je to bilo ispunjenje dječačkog sna" Andrej Plenković Čestitka građanima Premijer Plenković čestitao Uskrs: "Neka nas poruka Uskrsa potakne da zajedno i složno gradimo društvo po mjeri čovjeka"

"Dragi Damire, Predan rad stručnih timova i Tvoji napori rezultirali su ispravnom odlukom državnog vrha, koja je u okviru naših realnih mogućnosti najbolja opcija. Bitna je, kako za razvoj hrvatskih oružanih snaga tako i za sustav nacionalne sigurnosti, kojem je Hrvatska vojska jedan od temeljnih stupova. Čestitam!", napisao je Gotovina, prenosi Večernji list.

Podsjetimo, Vijeće za obranu na sjednici održanoj u utorak je jednoglasno odlučilo kako će hrvatsko nebo čuvati izraelski F-16 borbeni avioni. Odluku o kupnji 30-ak godina starih aviona F-16 po cijeni od 500 milijuna dolara nakon gotovo četverosatne sjednice Vijeća za obranu potvrdili su premijer Andrej Plenković i Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene