Andro Krstulović Opara (Foto: Facebook)
Andro Krstulović Opara (Foto: Facebook) Foto: Facebook

Splitki gradonačelnik Andro Krstulović Opara, kojem je nedavno dijagnosticiran zloćudni tumor, u nedjelju je putem Facebooka poručio da se osjeća odlično.


Splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara nalazi se na "najlipšem mistu, u najdražem društvu".

Vezani članci Prvo sučeljavanje Donalda Trumpa i Joe Bidena - 3 Trump tužio Twitter, Facebook i Google, smatra da je žrtva cenzure: "Ovo je prekrasan razvoj za slobodu govora" Zoran Milanović, predsjednik RH Milanović nastavlja paljbu po HRT-u: ''Proizvodit ćete ljepšu stvarnost i prokazivat nepodobne sve dok je moć kod Plenkovića jer zato vas ima''

Tako je u nedjelju poslijedpodne napisao na svom Facebook profilu na kojem je objavio fotografiju uslikanu za vrijeme šetnje splitskim Marjanom.

"Puno vas piše i pita kako sam. Hvala vam na tome uz ispriku jer ne stignem svima odgovorit. A kako ću bit nego odlično 'Ispod Sunca zlatnoga di blista Riva najlipša', šotobraco s njom do Prve vidilice, a nisam se zapuva. Još kad vratimo biciklu u pogon bit će fešta", napisao je.

Podsjetimo, nedavno je javnost doznala da se splitski gradonačelnik bori sa zloćudnim tumorom kože i sluznica koji se proširio na mozak. Isti dan kad je ta informacija objavljena Opara je putem Facebooka poručio da se ne predaje i da će sve biti dobro.

"Nećete me se tako riješiti, vidimo se brzo", napisao je.