Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Nisam se zapuva"

Splitski gradonačelnik u šetnji Marjanom: "Kako ću biti nego odlično. Još kad vratimo biciklu u pogon bit će fešta"

Andro Krstulović Opara (Foto: Facebook)
Andro Krstulović Opara (Foto: Facebook) Foto: Facebook
Splitki gradonačelnik Andro Krstulović Opara, kojem je nedavno dijagnosticiran zloćudni tumor, u nedjelju je putem Facebooka poručio da se osjeća odlično.

Splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara nalazi se na "najlipšem mistu, u najdražem društvu".

Pročitajte i ovo Hrvoje Prpić Globalni problem Stručnjak pojašnjava što bi mogao biti razlog pada Facebooka i Instagrama, oglasili se iz Mete Andrej Plenković Gong analizirao HDZ botovima napada oporbu i građane: "Takvim se metodama koristio i Aleksandar Vučić"

Tako je u nedjelju poslijedpodne napisao na svom Facebook profilu na kojem je objavio fotografiju uslikanu za vrijeme šetnje splitskim Marjanom.

"Puno vas piše i pita kako sam. Hvala vam na tome uz ispriku jer ne stignem svima odgovorit. A kako ću bit nego odlično 'Ispod Sunca zlatnoga di blista Riva najlipša', šotobraco s njom do Prve vidilice, a nisam se zapuva. Još kad vratimo biciklu u pogon bit će fešta", napisao je.

Podsjetimo, nedavno je javnost doznala da se splitski gradonačelnik bori sa zloćudnim tumorom kože i sluznica koji se proširio na mozak. Isti dan kad je ta informacija objavljena Opara je putem Facebooka poručio da se ne predaje i da će sve biti dobro.

"Nećete me se tako riješiti, vidimo se brzo", napisao je.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene