Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pomogla ranjenom policajcu

Svjedokinja napada na policajca pred Vladom: ''Bio je sav krvav, govorio je da će umrijeti. Pomoć smo čekali 25 minuta''

Reporter Andrija Jarak uskoro će se uživo javiti s Markova trga na kojemu je pred zgradom Vlade u pucnjavi teško ranjen policajac.

Jutros oko 8 sati pred zgradom Vlade na Markovu trgu nepoznati je muškarac rafalnom paljbom teško ranio policajca.

Tijelo napadača nešto kasnije pronađeno je na Jabukovcu, a ranjeni je policajac hitno operiran u KBC-u Sestre Milosrdnice.

Na Markovu trgu sve uživo prati treporter Dnevnika Nove Andrija Jarak.

Razgovarao je s djelatnicom obližnje trgovine koja je kazala da na mjesto nesreće nije prva stigla Hitna pomoć, već sanitetski prijevoz.

''Čuli smo pucnjavu, bila je rafalna pucnjava. Istrčala sam van i zvali smo Hitnu, koja nije došla. Donijeli smo unesrećnom vode i stajali pored njega dok nismo ulovili Sanitet jer se Hitna uopće nije pojavila'', kazala je svjedokinja napada. Dodala je da su 25 minuta čekali da dođe pomoć.

''Bio je sav krvav, ležao je na podu. Naravno da ga je sve jako boljelo. Vikao je da ga boli, da mu je teško, da će umrijeti, pitao kad će doći pomoć. Govorili smo mu da će sve biti u redu'', rekla je djelatnica trgovine.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ozlijeđen policajac Plenković o pucnjavi: "Sve upućuje na to da je ovo zločin individualnog karaktera", Božinović: "Pojačat ćemo mjere"

Pročitajte i ovo Zvonimir Puljiz OPERACIJE U TIJEKU Ravnatelj Vinogradske iznio nove detalje o stanju ranjenog policajca: "Operacija još traje, u tijeku je mikrorekonstrukcija živaca i tetiva u laktu"

Sve su pristupne ulice na Markovu trgu trenutačno zatvorene. Zasad još nema podrobnijih informacija o napadaču, kao niti motivima njegova napada.

Kako je izvijestio Andrija Jarak, muškarac je, nakon što je ispalio rafaljnu paljbu prema policajcu i zgradi Vlade, zapucao i prema zgradi Hrvatskog sabora.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene