Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tužne sudbine

Premijer u Vukovaru: "Mi nikada nećemo stati tražiti sudbine nestalih, to je zadaća svih hrvatskih Vlada"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Vukovaru je danas bio i premijer Andrej Plenković. Otkrio nam je je li zadovoljan pridržavanjem mjera te što Vlada radi da bi se našlo nestale u ratu.

"Bilo je doista dostojanstveno, sve je prošlo u najboljem redu. Naravno da nam je drago svima što smo ovdje, i što smo odali počast Vukovaru. Naravno, na taj način i svim žrtvama Domovinskog rata i hrvatskim braniteljima, onima koji su dali najviše za svoju slobodu", rekao je premijer Plenković za Novu TV danas u Vukovaru.

Dodao je da Vlada radi na tome da se što prije otkrije sudbina svih nestalih.

"Ministar Tomo Medved napravio je jako puno, zajedno sa suradnicima. Sudbina mnogih je otkrivena u našem prvom mandatu. Nastavit ćemo to činiti i u ovom mandatu i tražiti sve informacije koje mogu dovesti do novih saznanja", rekao je.

Pročitajte i ovo Boris Milošević (Foto: Dnevnik.hr) Nakon dolaska u Vukovar Boris Milošević na Facebooku: "Od svake moje riječi glasnije govore vukovarske grobnice"

Pročitajte i ovo Unatoč koronavirusu tisuće ljudi u Vukovaru - 5 Zaboravili na mjere U Vukovaru tisuće ljudi, veliki dio njih bez maske: "Svi kažu da imaju, a nitko ne nosi, a ne možemo ljude tjerati"

Na pitanje osjeća li se nekad pred zidom kad rješava takve stvari, premijer je odgovorio: "Ja sam rekao da mi nikada nećemo stati tražiti sudbine nestalih, to je zadaća svih hrvatskih Vlada bila dosada. Bit će i naša i u budućnosti“.

Plenković kaže da je zadovoljan organizacijom Kolone u posebnim epidemiološkim uvjetima.
"Što se tiče Kolone, sve je bilo vani i ja se nadam da će sve proći dobro", zaključio je. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene