Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prije sastanka u HDZ-u

Plenković: ''Sve je u redu, malo me muči kašalj''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Vlade i HDZ-a Andrej Plenković izjavio je u petak novinarima ispred središnjice HDZ-a vezano za njegovo zdravstvenom stanju zbog preventivnog pregleda na zagrebačkoj klinici Jordanovac, kako mu je zdravstveno stanje dobro i da ga jedino muči kašalj, te kako "nema prostora za pauzu".

"Sve je ok, sve je ok ... samo mali kašalj koji me muči, ali sve je u redu", kratko je rekao Andrej Plenković novinarima prije početka inicijalnog sastanka novoimenovanih predsjednika Odbora HDZ-a.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Jačanje hrvatskih snaga Plenković otkrio novi potez vojske nakon Rafalea: "To je ključni veliki projekt " Predstavnik češke i slovačke nacionalne manjine Vladimir Bilek Iz minute u minutu Predstavnici manjina prelomili: "Podržat ćemo ga za predsjednika Sabora"; bivša ministrica: "Velika koalicija HDZ-SDP za Hrvatsku bi bila najmanja šteta"

Na novinarski upit hoće li zbog toga napraviti malu pauzu odgovorio je: "Možete misliti koliko je prostora za pauzu".

Predsjednik Vlade Plenković je obavio preventivni pregled na Klinici za plućne bolesti na zagrebačkom Jordanovcu.

Glasnogovornica Vlade Sunčana Glavak rekla je medijima kako premijer već danima intenzivno kašlje pa je otišao na preventivni pregled. Dodala je i da je s predsjednikom Vlade sve u redu. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene