Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Minute do spektakla

Andrej Plenković u Dnevniku Nove TV uoči otvorenja: "Već na spajanju srce je ubrzano kucalo..."

Uoči povijesnog trenutka, otvaranja Pelješkog mosta koji će spojiti Hrvatsku, premijer Andrej Plenković gostovao je u Dnevniku Nove TV.

Reporteri Dnevnika Nove TV Sabina Tandara Knezović i Mislav Bago nalaze se na Pelješkom mostu gdje cijeli dan prate pripreme za veliki trenutak.

Pročitajte i ovo Hamed Bangoura Objavio na Twitteru Bangoura opisao bliski susret s Plenkovićem: "Znam da nećete vjerovati..." Predstavnik češke i slovačke nacionalne manjine Vladimir Bilek Iz minute u minutu Predstavnici manjina prelomili: "Podržat ćemo ga za predsjednika Sabora"; bivša ministrica: "Velika koalicija HDZ-SDP za Hrvatsku bi bila najmanja šteta"

"Ovo je za sada najbolji studio u kojem sam bio. Sjajno je napraviti velike korake za domovinu, za sve Hrvate. Ostvarili smo strateški cilj. Ovaj most sanjan je zadnjih 30 godina, realiziran je u jednom potpunom skladu krajolika, izvedbe i arhitekture, ali i političke volje. Nije bilo lako, ali sada kada je RH konačno spojena možemo biti ponosni. Za sve nas je ovo jako emotivan dan. Danas smo svi oduševljeni", rekao je Plenković.

"Nije bilo lako, ali sada kad je Hrvatska konačno spojena, možemo biti izrazito zadovoljni i ponosni. Prošle godine je bilo veliko spajanje, već tada je srce ubrzano kucalo", dodao je. 

Na pitanje je li sljedeća autocesta do Dubrovnika rekao je: "Vrijeme velikih infrastrukturnih projekata je zaista sada vidljivo."

"Danas smo dobre volje", odgovorio je na pitanje o neizbježnom susretu s Milanovićem na mostu. 

Spektakl iz minute u minutu pratite OVDJE.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene