Andrej Plenković i Zoran Milanović odbili su sučeliti se licem u lice u programu Nove TV.


Predsjednik Zoran Milanović i premijer Andrej Plenković već se tjednima prepucavaju te jedan po drugom udaraju u Facebook statusima te na konferencijama za medije.

Vezani članci Sjednica VNS-a Kako građani doživljavaju neslaganje Milanovića i Plenkovića: "Je l' mogu ja to iskreno? Dajte se uozbiljite, ljudi" Andrej Plenković - 6 Plenković prihvatio Milanovićev prijedlog, sjednica VNS-a održat će se u Vladi: "Prozori će biti otvoreni. Predsjednik će prvi put posjetiti obnovljenu dvoranu"

Plenković i Milanović imali su priliku sučeliti svoje stavove o problemima koji muče građane večeras u programu Nove TV. No, nisu se odazvali.

Podsjetimo, na pitanje novinara o posljednjem postu predsjednika Zorana Milanovića na društvenim mrežama, premijer je danas kazao je kako ga nije pročitao jer je imao radnu subotu.

"Danas smo šest sati u Vladi, bavimo se hrvatskom budućnošću i zdravljem hrvatskih građana, oporavkom gospodarstva, očuvanjem radnih mjesta... Bez mobilnih uređaja smo pa nisam čitao nove postove. Ako je Milanović besposlen subotom - mi nismo. Nisam čitao pa neću komentirati, o besposlenima sam sve kazao", kazao je Plenković.

"Mislim da hrvatski građani očekuju da se Vlada i ostali koji nose odgovornost u ovoj situaciji, bave upravo njom", istaknuo je i dodao da su svi na sastanku u Vladi bili bez mobitela šest sati.

Naime, Milanović je na društvenim mrežama nastavio sukob s premijerom Andrejem Plenkovićem. Premijeru je poručio da "ne govori istinu, kao i obično". Dodao je i da se nada da je ova objava njegov "zadnji zapis ove sitne knjige".

 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr