Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"

Je li prepucavanju kraj

Andrej Plenković i Zoran Milanović odbili se sučeliti u programu Nove TV

Andrej Plenković i Zoran Milanović odbili su sučeliti se licem u lice u programu Nove TV.

Predsjednik Zoran Milanović i premijer Andrej Plenković već se tjednima prepucavaju te jedan po drugom udaraju u Facebook statusima te na konferencijama za medije.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović, Andrej Plenković - 3 Večeras u Provjerenom Ako ste ih zaboravili: Plameni jazavac, gojenac, šmrkavac, nilski konj... Nisu to klinci, nego najmoćniji političari u Hrvatskoj Zoran Milanović Predsjednik u Koprivnici Milanović opleo po Plenkoviću: "On je manijak, kum kriminala u Hrvatskoj"

Plenković i Milanović imali su priliku sučeliti svoje stavove o problemima koji muče građane večeras u programu Nove TV. No, nisu se odazvali.

Podsjetimo, na pitanje novinara o posljednjem postu predsjednika Zorana Milanovića na društvenim mrežama, premijer je danas kazao je kako ga nije pročitao jer je imao radnu subotu.

"Danas smo šest sati u Vladi, bavimo se hrvatskom budućnošću i zdravljem hrvatskih građana, oporavkom gospodarstva, očuvanjem radnih mjesta... Bez mobilnih uređaja smo pa nisam čitao nove postove. Ako je Milanović besposlen subotom - mi nismo. Nisam čitao pa neću komentirati, o besposlenima sam sve kazao", kazao je Plenković.

"Mislim da hrvatski građani očekuju da se Vlada i ostali koji nose odgovornost u ovoj situaciji, bave upravo njom", istaknuo je i dodao da su svi na sastanku u Vladi bili bez mobitela šest sati.

Naime, Milanović je na društvenim mrežama nastavio sukob s premijerom Andrejem Plenkovićem. Premijeru je poručio da "ne govori istinu, kao i obično". Dodao je i da se nada da je ova objava njegov "zadnji zapis ove sitne knjige".

 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene