Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Još nisu razgovarali

Plenković o spekulacijama da HDZ razmišlja smanjiti ustavne ovlasti Predsjednici

Andrej Plenković (foto: Dnevnik.hr)
Andrej Plenković (foto: Dnevnik.hr)
Aktualno Galerija +0 Andrej Plenković (foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Nakon što je premijer Andrej Plenković odbio inicijativu s Pantovčaka o zajedničkoj sjednici Vlade, potvrdio je da još nije razgovarao s predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović.

Zbog svega su pale i teške riječi na relaciji Gordan Jandroković - ured predsjednice. Plenković je rekao da vlada pokušava promijeniti demografsku sliku u okviru financijskih mogućnosti.

Pročitajte i ovo Predsjednik Sabora Gordan Jandroković Izlazi na izbore Jandroković otkrio tko će biti predsjednik ako Milanović podnese ostavku: Tvrdi da on neće Gordan Jandroković ON ZNA KAKO POLITIČKI PREŽIVJETI Tko je Gordan Jandroković? Stajao je uz bok svim predsjednicima HDZ-a, a Milanoviću je odgovorio fotografijom u kupaćima

Premijer je demantirao i spekulacije da HDZ razmišlja smanjiti ustavne ovlasti predsjednici.

"Vrsta informacija koje su jučer puštene u medije mi se čine neprimjerenim i nisu dobre ni na koji način. Ne pridonose niti kulturi dijaloga niti dignitetu institucija. U više navrata sam rekao da je Vlada učinila jako puno po pitanju demografske revitalizacije. Brojne mjere smo poduzeli kontinuirano od prvoga dana, to radimo i dalje", rekao je Plenković. 

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene