Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"PREŽIVIO SAM MEDIJSKI NAPAD"

Ispovijest Alojza Tomaševića: "Nisam nasilnik, dokazat ću da nisam kriv"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dokazat ću da nisam kriv, najveća žrtva su moja djeca i obitelj koja to sa mnom trpe, rekao je požeško-slavonski župan Alojz Tomašević.

Nisam nasilnik. Tih 15 mjeseci je bilo vrlo bolno za mene. Proglašen sam optužen i osuđen od javnosti, a ja kažem da nisam nasilan čovjek, rekao je u razgovoru za N1 požeško-slavonski župan Alojz Tomašević kojeg je supruga Mara optužila za obiteljsko nasilje.

Pročitajte i ovo Slatine Policija istražuje Novi slučaj nasilja kod Splita, majka objavila: "Sina su zavezali za stup i stavili mu traku na usta. Nije mogao disati" Zoran Milanović objava na facebooku Milanović na Fejsu: "To je alarm za sve nas"

Tomašević ističe da će dokazati da nije kriv.

"Taj događaj od 2. listopada znamo samo ona i ja, nije bilo nikakvog ozljeđivanja. Teško je gledati jer imam osjećaj da se sudi mom životu. Koji je interes javnosti da se prenosila obiteljska svađa? Mi smo 37 godina u braku i svađa se riješava u svojoj kući", kaže Tomašević dodajući da je on preživio medijski napad te da se od supruge još nije rastao jer je ona tri puta podnosila zahtjev za rastavu i tri puta je povlačila.

"Dokazat ću da nisam kriv, najveća žrtva su moja djeca i obitelj koja to sa mnom trpe", rekao je Tomašević.

Aktualno Rotor se zatvara u nedjelju u 9 sati. Doznajte sve o novoj regulaciji prometa Ceste tijekom preuređenja rotora (FOTO: Screenshot/GradZagreb) Ceste tijekom preuređenja rotora (FOTO: Screenshot/GradZagreb) +0 Alternativni prijelaz za pješake (FOTO: Screenshot/GoogleMaps) Hrvatska Rotor se zatvara u nedjelju u 9 sati. Doznajte sve o novoj regulaciji prometa 1/2 >>

Aktualno Janko pokazao prezgodnog sina, pa mnoge zbunio: ''A di je sin, vidi se samo brat?'' Janko Popović Volarić (FOTO: Instagram) Janko Popović Volarić (FOTO: Instagram) Janko Popović Volarić (FOTO: Instagram) Janko Popović Volarić (FOTO: Instagram) Janko Popović Volarić (FOTO: Instagram) Janko Popović Volarić (FOTO: Instagram) Janko Popović Volarić (FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Janko Popović Volarić (FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Davor Bilman, Maja Šuput, Janko Popovic Volaric (Foto: Instagram) Davor Bilman, Maja Šuput, Janko Popovic Volaric (Foto: Instagram) Foto: Instagram +2 Janko Popović Volarić (FOTO: Dnevnik.hr) Celebrity Janko pokazao prezgodnog sina, pa mnoge zbunio: ''A di je sin, vidi se samo brat?'' 1/8 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene