Župan Alojz Tomašević (Foto: Dnevnik.hr)
Župan Alojz Tomašević (Foto: Dnevnik.hr)

Dokazat ću da nisam kriv, najveća žrtva su moja djeca i obitelj koja to sa mnom trpe, rekao je požeško-slavonski župan Alojz Tomašević.


Nisam nasilnik. Tih 15 mjeseci je bilo vrlo bolno za mene. Proglašen sam optužen i osuđen od javnosti, a ja kažem da nisam nasilan čovjek, rekao je u razgovoru za N1 požeško-slavonski župan Alojz Tomašević kojeg je supruga Mara optužila za obiteljsko nasilje.

Vezani članci Martina Dalić (Foto: Dnevnik.hr) Dalić o Tomaševiću: ''Postupci župana s političke točke gledišta su neprihvatljivi'' Alojz Tomašević (Foto: Ivica Galovic/PIXSELL) Podignuta optužnica protiv požeško-slavonskog župana Tomaševića: "Rukama ju je hvatao za vrat i pljuskao"

Tomašević ističe da će dokazati da nije kriv.

"Taj događaj od 2. listopada znamo samo ona i ja, nije bilo nikakvog ozljeđivanja. Teško je gledati jer imam osjećaj da se sudi mom životu. Koji je interes javnosti da se prenosila obiteljska svađa? Mi smo 37 godina u braku i svađa se riješava u svojoj kući", kaže Tomašević dodajući da je on preživio medijski napad te da se od supruge još nije rastao jer je ona tri puta podnosila zahtjev za rastavu i tri puta je povlačila.

"Dokazat ću da nisam kriv, najveća žrtva su moja djeca i obitelj koja to sa mnom trpe", rekao je Tomašević.

Rotor se zatvara u nedjelju u 9 sati. Doznajte sve o novoj regulaciji prometa

Janko pokazao prezgodnog sina, pa mnoge zbunio: ''A di je sin, vidi se samo brat?''