Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon tri mjeseca pritvora

Afera Karlovačka banka: Marija Šola i sinovi pušteni iz Remetinca!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon nešto više od tri mjeseca iz pritvora u Remetincu izašli su Marija, Sandi i Petar Šola. U pratnji odvjetnika, dočekali su ih članovi uže obitelji.

U pratnji odvjetnika, Mariju, Sandija i Petra Šolu dočekali su članovi uže obitelji. 'Sretna sam što sam vani zajedno sa svojom djecom, a sve drugo prepuštamo vremenu. Ja se ne osjećam krivom, a sve dalje na nama je da dokažemo', kazala je Marija Šola.

>>
USKOK ispituje Šole o suradnji s Paladinovom tvrtkom

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Izvlačenje milijuna iz Karlovačke banke USKOK ispituje Šole o suradnji s Paladinovom tvrtkom Slika nije dostupna Sumnjivi poslovi Afera Karlovačka banka: Josip Paladino - od svjedoka do osumnjičenika

Njih troje tereti se za zlouporabu položaja i ovlasti, kao i za poticanje na zlouporabu položaja i ovlasti u slučaju Karlovačka banka. Prema riječima jednog od odvjetnika Marije Šole, Mate Matića, USKOK je bio korektan što se tiče ostalih svjedoka, koji neće biti od značaja za nastavak ovog procesa. 'Mislim da je potez USKOK-a da stavi prijedlog da se ukine istražni zatvor zaista bio maksimalno korektan', kazao je Matić.

Matić dodaje da je pred njima velik posao, treba kako kaže, prelistati tisuće dokumenata za koje USKOK misli da im ne idu u prilog.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene