Nikola Grmoja iz Mosta komentirao je posljednji post Ivice Todorića u kojem se Todorić osvrnuo na izlazak te stranke iz Vlade.

Galerija


''Gospodin Todorić priča o tome kao da je Agrokor bio zdrava kompanija. Mi smo upozoravali na to da se lažiraju financijski izvještaji, što je potvrdila revizija. Koncern je bio žestoko zadužen i za to je odgovoran Todorić, a što se kasnije događalo, treba pitati one koji sada čine vladajuću većinu'', rekao je Nikola Grmoja iz Mosta.

Vezani članci Ivica Todorić (Foto: Goran Stanzl/PIXSELL) Potvrđena prva optužnica protiv Ivice Todorića, tereti ga se da je oštetio Agrokor za 1,25 milijuna eura Politički tajnik Mosta Nikola Grmoja (Foto: Dnevnik.hr) U Virovitici zabranjena konferencija za novinare Mosta, Grmoja: "Nečuveno ponašanje šerifa iz HDZ-a"

Podsjetimo, Ivica Todorić opet se oglasio na svom blogu. Ovoga puta dotaknuo se i Mosta. Tvrdi kako je Most iskorišten za rušenje Agrokora te micanje njega. Nakon izglasavanja lex Agrokora, piše Todorić, Most je ekspresno izbačen iz Vlade.

''Pod izlikom očuvanja koalicije i popuštanja koalicijskom partneru ministrica Dalić u tajnosti priprema Lex Agrokor, a nakon njegovog izglasavanja, za što su trebali ruke Mosta, ekipa Bože Petrova biva ekspresno izbrisana iz vladajuće koalicije i Vlade. Zašto je bilo bitno maknuti Most iz vladajuće koalicije? Upravo iz razloga da se spriječi članove Mosta da, putem institucija kojima su upravljali njihovi ministri, razotkriju Dalić, Knighthead i Ramljaka u njihovim kriminalnim planovima i radnjama oko Agrokora'', napisao je Todorić.