Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Adriatica.net postao novi online tour operator

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
www.adriatica.net koji je i do sad bio najveći turistički portal u regiji, postao je novim online touroperatorom, te značajno proširio ponudu putovanja i svih dodatnih usluga vezanih uz putovanje. Time je postala nezaobilazna Internet destinacija svim korisnicima, kako domaćim, tako i korisnicima iz cijelog svijeta.

Uz dosadašnje segmente ponude, uvedena je i na našem tržištu revolucionarna mogućnost rezervacije avio karata iz bilo koje destinacije na bilo koju drugu svjetsku destinaciju. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Njegovi savjeti Amerikanac došao živjeti u Hrvatsku i zarađuje 4500 dolara mjesečno: Volio bih da sam ovo prije znao Advent u New Yorku Advent Običaji se razlikuju diljem svijeta, ali atmosfera koju donosi najradosniji blagdan posvuda je ista

Tako je, primjerice, korisnicima iz bilo koje europske države koji se nalaze na putovanju na nekom od drugih kontinenata, ili obrnuto, moguće vrlo brzo i jednostavno, u svega tri klika na www.adriatica.net, rezervirati avio kartu za bilo koju svjetsku destinaciju. Ta opcija je moguća zahvaljujući korištenju visoko sofisticirane, napredne platforme koju koriste najveći svjetski touroperatori. 

Tako su korisnicima stavljeni na raspolaganje redovni letovi, te po prvi puta mogućnost rezerviranja letova preko 147 low cost kompanija i većine objavljenih charter letova.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene