Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Poskupljenje goriva; Početak škole; Modrić debitirao; Vrijedno arheološko nalazište; Misija na Mars... Flash vijesti u 9h na Dnevnik.hr


Flash vijesti pogledajte u priloženom videu!

EKSKLUZIVNO Doznajte nove cijene goriva - opet će POSKUPJETI!

Cijene goriva ponovno će nam od utorka zadavati glavobolje. Kako doznajemo, opet idu gore! Poremećaj na svjetskom tržištu doveo je do neočekivanog rasta i u ljetnim mjesecima.

Vozači oprez: Više od pola milijuna učenika kreće u školu

Više od pola milijuna učenika sjedaju danas u školske klupe u osnovnim i srednjim školama diljem Hrvatske.

Real uvjerljiv, Modrić u prvih 11: Luka sjajno proigravao i umalo zabio!

Luka Modrić upisao je i prvenstveni debi za Real, i to od prve minute! Najbolji hrvatski igrač startao je u domaćoj utakmici s Granadom, a Madriđani su na kraju slavili s 3:0.

Tražili vodu, pronašli vrijedno arheološko nalazište!

Suša koja je poharala Hrvatsku dovela je obitelj Barušić iz Krapine do nevjerojatnog arheološkog otkrića. Tražeći na svojoj zemlji vodu, pronašli su predmete iz srednjeg vijeka, stare kamene sjekire, kosture nepoznatih životinja i okamine školjaka.


Pet problema koje čovjek mora riješiti prije leta na Mars

Slanje robota na Mars čovjek je dosad svladao, a slanjem robota veličine automobila samo je konačno utvrđivanje već utemeljenog gradiva. S druge strane, slanje čovjeka na Crveni planet, jedan je posve novi izazov. Je li takvo što trenutno uistinu i moguće?

Flash vijesti pogledajte u priloženom videu!

Vezani članci Istraživanje kvalitete nastave za vrijeme pandemije - 5 Kako je korona-nastava utjecala na učenike, nastavnike, ali i roditelje? Učenici iz Osijeka došli su do zanimljivih zaključaka Prazna učionica Profesorici u bocu s vodom ulili dezinficijens za ruke: "Slijedi najstroža kazna, to nije bezazleno"