Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"

Imate li i vi ovakve kolege?

3 stvari koje nikada ne bi trebali raditi u uredu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Otvoreni prostori u kojima kolege rade zajedno ponekad su problematične zbog navika koje neki prakticiraju, a mogu biti uistinu iritantne.

Tri najiritantnije navike koje mnogi prakticiraju na radnom mjestu a koje bi trebalo izbjegavati, naročito ako u prostoriji radi više osoba, izdvojio je Inc.com.

Pročitajte i ovo McDonald's Nude više poslova McDonald’s traži desetke radnika diljem Hrvatske: Objavili iznose plaća i nagrada Ilustracija nepravomoćno Službenica godinama nije dolazila na posao u ministarstvo, a uredno joj isplaćivali plaću: Sud joj naredio da vrati novac

>> Sarajevo: Gola sutkinja ranojutarnjim vježbama zabavljala susjede

1. Neke stvari treba sačuvati za toalet

Obavljanje osobne higijene za stolom, poput rezanja noktiju, čišćenje zuba te šminkanje treba ostaviti za prostor toaleta. Ovakve navike nemaju samo zaposlenici, već i šefovi. Direktorica marketinga tvrtke Vertical Response ispričala je kako je tijekom karijere imala šefa koji bi znao doći na sastanak, izuti cipele, skinuti čarape i rezati nokte. Zamislite obavljanje profesionalnog razgovora tijekom takve situacije.

2. Kuhinjske noćne more

Ako ste i vi jedni od onih koji u svom uredu imaju 'cijelu kuhinju', to može dovesti do mnogih neugodnosti. U zajedničkom frižideru, piše Inc.com, pronašli smo tenisice. Zašto? Vlasnik tenisica rekao je kako hladnjak ubija bakterije zbog kojih tenisice vonjaju i da nema ništa loše u tome da ih je ondje ostavio. Naravno, ostali se kolege nisu složili s tom tvrdnjom.

Osim toga, kuhinje na mnogim radnim mjestima potpuno su neuredne zbog nekoliko pojedinaca koji nikada ne žele počistiti za sobom.

3. Dijeljenje previše informacija

Većina nas je imala kolegu ili kolegicu koji su se osjećali previše ugodno u radnoj okolini te kolegama često pričali detalje posljednjeg spoja ili o svojoj djeci. Na taj način vas i ostale kolege dekoncentriraju i nerijetko se dogodi da zakasnite ispuniti poslovne zadatke na vrijeme.

Smetaju li i vama ovakve stvari kod kolega ili nešto drugo? Svoj komentar možete ostaviti ispod članka ili poslati na moj.report@novatv.hr

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene