Muškarac iz okolice Ozlja čija je djevojka osumnjičena za pokušaj trovanja, koji ga je ostavio u teškom zdravstvenom stanju, razmjenjivao je SMS poruke kobnog dana s njom.

Galerija


Dvadesetsedmogodišnjakinja je 22. siječnja 2020. na širem području Ozlja dala muškarcu nepoznato sredstvo koje sadrži etilen-glikol, zbog čega je on idući dan završio na liječenju u teškom zdravstvenom stanju.

Vezani članci Prosvjed za Alekseja Navaljnog Više od 2000 uhićenih na prosvjedima za Navaljnog. Šef europske diplomacije: ''Razgovarat ćemo o daljnim koracima'' Aleksej Navaljni - 2 SAD i EU traže od Rusije da Navaljnog puste na slobodu, on kaže: "Ovo je najviši stupanj bezakonja"

Policija u Ozlju sumnjiči 27-godišnjakinju da je pokušala ubiti muškarca (41) trovanjem. Ona mu je 22. siječnja 2020. na širem području Ozlja dala nepoznato sredstvo koje u sebi sadrži etilen-glikol, zbog čega je on idući dan završio na liječenju u teškom zdravstvenom stanju.

Zbog sumnje da je 27-godišnjakinja počinila kazneno djelo teško ubojstvo u pokušaju, ona je uz kaznenu prijavu predana pritvorskom nadzorniku te će biti dovedena u Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu, javila je policija.

Muškarac kojeg je osumnjičena djevojka pokušala otrovati, te se srijede vratio kući kasno popodne. Majci se požalio da mu je loše i otišao je prileći, no kasnije navečer njegovo zdravstveno stanje još se pogoršalo, imao je jake grčeve i maglilo mu se pred očima, piše Jutarnji list.

Idućeg jutra, majka ga je pronašla u sobi bez svijesti, krvavih očiju i s pjenom koja mu je išla na usta.. Nakon toga hitno je prebačen u bolnicu u Zagreb, a liječnici su utvrdili da je otrovan.

Deset dana nakon trovanja, jedan član njegove obitleji uspio je probiti šifru njegovog mobitela pa je otkriveno i kakve poruke su međusobno razmjenjivali otrovani muškarac i njegova osumnjičena djevojka.

"Kristina, što si mi stavila u Janu, ne osjećam se dobro", sadržaj je SMS poruke koju je žrtva uputila svojoj djevojci, doznaje Jutarnji list.

"Ne bu ti ništa, samo bu ti se mišići opustili", odgovorila mu je.

Kad je njezin dečko već bio u bolnici, ona se javila SMS porukom da je zabrinuta i poručila mu da joj se javi.

Mobitel s porukama predan je policiji, što je u konačnici i dovelo do uhićenja osumnjičene djevojke.