Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otrovali se plinom

12-godišnji heroj od sigurne smrti spasio obitelj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četveročlana obitelj iz Sošića nedaleko od Rovinja dugo će se sjećati dana kada ih je njihov najmlađi član spasio od sigurne smrti.

Točno dva mjeseca nakon instaliranja nove plinske peći u kući, obitelj je kasno popodne u danima uoči Nove godine zaspala zbog trovanja plinom. Nova plinska peć puštala je plin koji je ulazio u spavaću sobu. Tihi je ubojica brzo djelovao. Nikada se ne bi ni probudili da najmlađi, 12-godišnji sin nije ostao priseban.

Pročitajte i ovo Energenti; ilustracija - 1 I nakon travnja Dnevnik Nove TV doznaje što donosi novi paket Vladinih mjera: Poznato je što će biti s cijenama struje, plina i 30 osnovnih proizvoda Objava Hrvatske turističke zajednice Pobrisali objavu HTZ objasnio kako su pomiješali Rovinj i Korčulu: Kažu bila je to nenamjerna pogreška

Ošamućen i sa zujanjem u ušima, vidjevši ukućane kako beživotno leže pozvao je hitnu pomoć. Spašeni su u posljednji trenutak. Za herojstvo dječaka doznaje se tek sad, jer u svojoj skromnosti obitelj nije željela u medije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene