Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nezaobilazne rajčice

Rezanci s paškim sirom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pospite s ostatkom mrvica i pecite 20-ak minuta u pećnici zagrijanoj na 170 stupnjeva.

Sastojci:

Pročitajte i ovo CEZIH ponovo neće biti dostupan zbog planiranih radova NIJE PRVI PUT Pacijenti neće moći do uputnica i recepata: CEZIH prestaje s radom, objavljeno do kada Slika nije dostupna Jednostavno, a posebno Pita s gorgonzolom

- 300 g rezanaca
- 3 rajčice
- 2 dl kiselog vrhnja
- 250 g paškog sira
- 1 žlica maslaca
- 2 žlice ulja
- 3 žlice krušnih mrvica
- 2 jaja
- sol

Priprema:

Rezance skuhajte u hladnoj vodi, ocijedite, prelijete s uljem, protresite i ostavite da se ohladi. U međuvremenu odstranite kožicu s rajčica te ih posve usitnite. Naribajte paški sir, a vatrostalnu zdjelu premažite maslacem i pospite 1 žlicom mrvica.

Rezance podijelite na dva dijela, te prvi stavite u zdjelu. Po rezancima poslažite rajčice te ribani sir. Zatim stavite drugi dio rezanaca, a po njima prethodno izmiješane vrhnje, jaja i sol.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene