Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za 90 sekundi

Instant pizza iz automata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nisu vam dovoljni kava i sokovi, razne čokoladice, grickalice i sendviči iz automata? Ubacite kovanice i naručite pizzu!

Automati za pizzu uzburkali su talijansku kulinarsku javnost i prije nego li su se pojavili u uporabi. Jarko crveni automat 'Let`s pizza' upotrebljava infracrvene zrake kako bi ispekao pizzu za 3 minute, dok drugi automat, jednake jarko crvene boje 'Wonder Pizza Italy' ispeče pizzu za samo 90 sekundi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna PIK donosi Jedna od najstarijih poslastica: Vjeruje se da je bila iznimno dragocjena Indijancima, a postoji i danas Pavel Stuchlik POUZDANI 99 POSTO Testovi za koronu odsad se mogu kupiti i na - automatu: "Moći ćemo i provjeriti funkcionira li cjepivo koje ste primili"

Ovaj posljednji može ponuditi tri vrste pizza, a u dvije minute ispeče 9 slasnih komada pizze i to za samo 5 $. Ovdje je riječ o smrznutoj pizzi koja u automatu brzinom svjetlosti prolazi proces odmrzavanja, pečenja na užarenim grijačima i posluživanja.

Automat  'Let`s pizza', tvrdi njegov izumitelj Claudio Torghele, nakon što ubacite kovanice peče pravu talijansku pizzu..! Ovdje nije riječ o podgrijavanju ili pečenju smrznutih pizza već cijeli proces kreće od pravljenja tijesta, valjanja... i sve se može promatrati kroz maleni prozorčić !?

Pitamo se je li posrijedi marketinški trik?

Automat je razvijen na sveučilištu u Bologni, a Torghele smatra kako će se njegov aparat svidjeti Europljanima u vrijeme kada recesija pogađa njihove džepove. U ponudi će se naći čak četiri nadjeva: sir i rajčica, slanina, šunka i svježe povrće po prosječnoj cijeni od 4 E.

Kada će ovakvi automati stići u Hrvatsli teško je znati, ali vjerujemo da će se naći neki poduzetnik koji sanja o bogaćenju preko noći, pa onako, naruči par komada. Dok jedni tvrde da ovakvi automati ulaze u kategoriju izuma stoljeća, drugi, njih ćemo nazvati pravim poznavateljima pizze, totalno su protiv i kažu da je pizza iz automata gora i od loših, masnih i tek otvorenih konzervi ragua ili gulaša.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene