Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oglas

eKupi usluge izvan ovog svijeta uvode inovacije u internet kupovinu

PR
PR Foto: PR
eKupi, vodeća regionalna internet trgovina, s ponosom predstavlja niz inovativnih usluga usmjerenih na pružanje neusporedivog iskustva kupovine. Fokusirajući se na praktičnost i zadovoljstvo kupaca, eKupi kontinuirano uvodi suvremene usluge koje mijenjaju način kupovanja putem interneta. Od najmanjih do najvećih proizvoda i uređaja pa sve do načina preuzimanja paketa, možemo slobodno reći da one predstavljaju gigantski skok za svakog online kupca.

Besplatna dostava na PickUpovima i Paketomatima

Kao dio naše predanosti praktičnosti, eKupi nudi besplatnu dostavu na PickUp pointove i Paketomate. Ova usluga omogućuje kupcima fleksibilnost u smislu preuzimanja paketa u vremenu i na lokaciji koja im najbolje odgovara. Pozdravite se sa propuštenim dostavama i čekanju kod kuće. Dovodimo vaše iskustvo internet kupovine bliže zvijezdama i lansiramo ga izvan ovog svijeta.

Montaža uređaja i odlaganje bez napora

Umorni ste od kompliciranih montaža novih aparata ili odlaganja starih? Odaberite montažu uređaja i naši serviseri će se pobrinuti za montažu i pripremu vaših novih uređaja, osiguravajući da budu spremni za upotrebu u najkraćem mogućem roku. Osim toga, ponosimo se našim ekološkim pristupom, te vam nudimo opciju odvoza starog uređaja pri montaži novog. Opremite vaš dom bez napora uz eKupi i usredotočite se na uživanje u novim kupovinama.

Dostava paketa direktno u stan

Veliki paketi koji nas dočekaju pred vratima mogu izazvati izvjesnu dozu frustracije. Kako bismo našim kupcima olakšali svakodnevicu, tu je usluga dostave paketa izravno u dom, neovisno o veličini. Naš posvećeni tim osigurava sigurnu i bezbrižnu dostavu, eliminirajući potrebu da kupci muku muče s teškim paketima ili brinu o sigurnosti istih. U eKupi vjerujemo da vaš dom zaslužuje ništa manje od bestežinskog stanja.

PR PR (Foto: PR)

“Kao što to ističemo u kampanji, ova usluge predstavljaju gigantski korak naprijed za eKupi i naše kupce", rekla je Marija Mušicki, voditeljica marketinga u eKupi. "Razumijemo promjenjive potrebe naših kupaca i nastojimo im pružiti neusporedivu praktičnost i zadovoljstvo. Ove usluge su dizajnirane kako bi pojednostavile proces kupovine, unaprijedile iskustvo dostave i učinile opremanje i obnovu doma novim uređajima zaista bez napora."

Ono što eKupi izdvaja od konkurencije je kontinuirana predanost inovacijama usmjerenim na kupce. Ulažući u inovativno iskustvo internetske kupovine, eKupi se nastavlja uspostavljati kao regionalni lider u ecommerce segmentu. S fokusom na praktičnosti, stručnosti montaže i ekološke prakse, eKupi osigurava da kupci mogu bez napora transformirati svoje domove prema vlastitim željama.

Za više informacija o novim eKupi uslugama ili kako biste se lansirali u svijet izvanrednog internetskog iskustva kupovine, posjetite usluge izvan ovog svijeta.

eKupi je vodeća regionalna internet trgovina posvećena pružanju izvanrednog iskustva kupovine svojim kupcima. Sa širokim asortimanom proizvoda i inovativnim uslugama, eKupi ima za cilj revolucionirati način na koji ljudi kupuju. eKupi je posvećen praktičnosti, zadovoljstvu kupaca i postizanju onog “Wow” efekta, što ga zaista čini online shopping iskustvom izvan ovog svijeta

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene