Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Porekao da je bio pijan

Zoran Mamić noć proveo u policiji: Prebrzo sam vozio, kriv sam

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog prebrze vožnje policija je zaustavila Audi A8 Zorana Mamića, a nakon alkotestiranja, otkrili su i kako je u krvi imao nedozvoljenu razinu alkohola.

Mamića su prometni policajci zaustavili jučer oko 2.30 sati na raskrižju Zagrebačke avenije i Fallerova šetališta, a noć je proveo u policiji na triježnjenju, nakon čega je prepraćen sucu za prekršaje. 'Istina je da sam pogriješio i tu nije ništa sporno. Vozio sam noću, na praznoj cesti, nisam nikoga ugrozio, ali to nije opravdanje. Ne, nisam bio pijan. Noć sam proveo u policiji jer sam morao čekati jutro i dolazak suca za prekršaje', rekao je za Večernji list Zoran Mamić.

Pročitajte i ovo Cesta prema Srđu - 1 Simbol nebrige Jedina cesta prema Srđu je proširena, ali tek djelomično: Stari problem još čeka rješenje Vojna vozila u luci Gaženica, ilustracija potpora španjolskoj vojsci MORH upozorio na vojni konvoj, pogledajte gdje se očekuje zastoj: "Molimo građane za strpljenje"

Mamić se navodno, prije zaustavljanja od strane policije, vraćao sa svadbe Ivana Kelave, Dinamovog vratara na posudbi u NK Lokomotiva. Jučer popodne je otputovao i u Švicarsku, na izvlačenje parova pretkola Lige prvaka, u kojoj igra i njegov Dinamo.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene