Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iz Ine kažu kako zagađenja za okoliš nema jer je riječ o izgaranju komercijalnog proizvoda.


Cijelo jutro je na glavnoj baklji sisačke Rafinerije bio vidljiv gust crni dim kao posljedica kvara prilikom pokretanja postrojenja u rad. Kako su priopćili iz Ine u 6.05 sati došlo je do ispada kompresora na FCC postrojenju uslijed čega je ukapljeni naftni plin usmjeren na baklju KP-6.

Vezani članci Bengt Oldsberg, operativni direktor INE, Rafinerije i marketing (Foto: Dnevnik.hr) Iz uprave INA-e otkrili što čeka radnike sisačke rafinerije i kakvi su planovi za budućnost Dino Goleš (Foto: Dnevnik.hr) Radnici sisačke rafinerije spremni na radikalnije akcije, mogući i masovni prosvjedi

Iako iz Ine kazuju kako zagađenja za okoliš nema jer je riječ o izgaranju komercijalnog proizvoda, tj. UNP-a, potvrde te njihove informacije nemamo jer Mjerna postaja Ministarstva zaštite okoliša u Capragu od sinoć u 23 sata ne očitava podatke na internetu.Oko 10 sati uspostavljena ja normalna proizvodnja i kvar je saniran.  (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.