Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema zagađenja?

Zbog kvara postrojenja crni gusti dim iznad sisačke Rafinerije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz Ine kažu kako zagađenja za okoliš nema jer je riječ o izgaranju komercijalnog proizvoda.

Cijelo jutro je na glavnoj baklji sisačke Rafinerije bio vidljiv gust crni dim kao posljedica kvara prilikom pokretanja postrojenja u rad. Kako su priopćili iz Ine u 6.05 sati došlo je do ispada kompresora na FCC postrojenju uslijed čega je ukapljeni naftni plin usmjeren na baklju KP-6.

Pročitajte i ovo Bengt Oldsberg, operativni direktor INE, Rafinerije i marketing (Foto: Dnevnik.hr) Bengt Oldsberg za Novu TV Iz uprave INA-e otkrili što čeka radnike sisačke rafinerije i kakvi su planovi za budućnost Dino Goleš (Foto: Dnevnik.hr) Traže sastanak s premijerom Radnici sisačke rafinerije spremni na radikalnije akcije, mogući i masovni prosvjedi

Iako iz Ine kazuju kako zagađenja za okoliš nema jer je riječ o izgaranju komercijalnog proizvoda, tj. UNP-a, potvrde te njihove informacije nemamo jer Mjerna postaja Ministarstva zaštite okoliša u Capragu od sinoć u 23 sata ne očitava podatke na internetu.Oko 10 sati uspostavljena ja normalna proizvodnja i kvar je saniran.  (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene