Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ODBIO TEST NA DROGE

Bježao od policije zbog niza prekršaja pa završio u zatvoru, a mora platiti i "masnu" kaznu

Ilustracija
Ilustracija Foto: DNEVNIK.hr
Prekršajni sud u Zagrebu izrekao je bezuvjetnu kaznu zatvora od 20 dana i novčanu kaznu od 3590 eura 50-godišnjem vozaču koji je tijekom bijega od prometnih policajaca skrivio prometnu nesreću i počinio niz prekršaja, izvijestila je zagrebačka policija.

U policiji kažu da se 50-godišnjak prošle subote oko 15:20, na raskrižju Trakošćanske i Bistričke ulice u Sesvetama, oglušio na naredbe prometnih policajaca da zaustavi automobil te se čineći niz prometnih prekršaja nastavio vožnju prema Varaždinskoj cesti.

Dolaskom do kućnog broja 33, vozač se zaustavio te se pješice dao u bijeg, a kako mu automobil nije bio zakočen zabio se u policijsko vozilo. No, policajci su sustigli 50-godišnjaka te su ga svladali i uhitili.

Pročitajte i ovo PU splitsko-dalmatinska Objavljene fotografije Jeste li vidjeli ovu ženu? Policija otkrila zbog čega je traži

Naknadno je utvrđeno da je vozilom upravljao za vrijeme dok mu je izrečena mjera ukidanja vozačke dozvole radi prikupljenih negativnih bodova, nadodala je policija.

Pročitajte i ovo Načelnik prijavljen za napastovanje Šokantna prijava Osječko-baranjski župan komentirao HDZ-ovog načelnika, koji je zatražio ispis iz stranke nakon prijave za seksualno uznemiravanje

Zbog odbijanja testa na opojne droge vozač je smješten u zdravstvenu ustanovu, a nakon završetka hospitalizacije je uhićen te doveden na nadležni prekršajni sud gdje je proglašen krivim te mu je izrečena bezuvjetna kazna zatvora od 20 dana kao i ukupna novčana kazna od 3590 eura.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene