Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija u Koprivnici

Završena obdukcija: Dječak (8) se utopio, slijede kaznene prijave odgovornima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Smrt osmogodišnjeg dječaka nastupila je od posljedica utapanja, potvrdio je glasnogovornik policije Dražen Laljek.

Stigli su nalazi obdukcije osmogodišnjaka koji se utopio na Gradskim bazenima Cerine u Koprivnici na proslavi dječjeg rođendana. Kako je za ePodravinu potvrdio policijski glasnogovornik Dražen Laljek, smrt je nastupila od posljedica utapanja.

Pročitajte i ovo Islam Halilov Tijekom terorističkog napada VIDEO Hrabri dječak spašavao ljude tijekom krvoprolića: "Jako sam se bojao, mislio sam da će baciti granatu i na nas..." Slika nije dostupna tko je kriv za smrt djeteta? Utapanje dječaka u bazenu snimile nadzorne kamere, otac traži pravdu: "Tko je gluhonijemu osobu zaposlio kao čuvara bazena?"

Na dječakovu tijelu nije bilo drugih ozljeda, tako da ništa ne upućuje na to da se možda udario ili izgubio svijest. Obdukcija tijela obavljena je na patologiji Opće bolnice u Koprivnici, a uzorci tkiva poslani su i u Zavod za sudsku medicinu u Zagreb koji bi trebao dati konačnu potvrdu da se dječak utopio.

Kako piše podravski.hr, sada se sigurno mogu očekivati prijave protiv odgovornih na bazenima, a pod posebnom paskom istražitelja su spasilačka služba i odgovorni na Gradskim bazenima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene