Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U istražnom zatvoru

Zatvoren vozač koji je pijan automobilom pokosio 14-godišnjakinje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije djevojčice su stabilno i izvan životne opasnosti.

Varaždinac koji je u subotu s više od tri promila alkohola na pješačkom prijelazu automobilom teško ozlijedio dvije 14-godišnjakinje zadržan je u istražnom zatvoru zbog opasnosti od ponavljanja nedjela, doznaje se u državnom odvjetništvu.

Pročitajte i ovo Nesreća u Njemačkoj Sve službe na terenu FOTO/VIDEO Objavljene snimke s mjesta strašne nesreće u Njemačkoj: Prevrnuo se Flixbusov autobus, najmanje je pet osoba poginulo Ilustracija Napuhao 2,16 promila Pijani vozač prešao u suprotnu traku i izazvao sudar: Ukupno je oštećeno pet automobila

Istražni zatvor sutkinja istrage varaždinskog Županijskog suda odredila je nakon što je županijsko državno odvjetništvo na mjestu nesreće provelo očevid i obavilo prvi razgovor s osumnjičenikom, objavilo je tužiteljstvo na službenoj internetskoj stranci.

Varaždin: Vozač koji je udario u djevojčice imao 3,18 promila alkohola u krvi

Iako teško ozlijeđene dvije 14-godišnjakinje koje su stradale u naletu pijanog vozača dok su prelazile cestu preko pješačkog prijelaza u Trstenjakovoj ulici u Varaždinu ipak su stabilno i izvan životne opasnosti.

Nesreća se dogodila u subotu oko 18 sati kada je na njih automobilom zagrebačkih registracijskih oznaka naletio 47-godišnji Varaždinac koji je prema informacijama iz policije vozio s 3,18 promila alkohola u krvi. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene