Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Djevojčice stabilno

Varaždin: Vozač koji je udario u djevojčice imao 3,18 promila alkohola u krvi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije četrnaestogodišnjakinje koje su jučer teško ozlijeđene u naletu osobnog vozila kad su prelazile cestu preko obilježenog prijelaza u Trstenjakovoj ulici u Varaždinu su stabilno i izvan životne opasnosti, izjavio je prijepodne Nenad Kudelić, specijalist neurokirurgije i zamjenik sanacijskog upravitelja varaždinske Opće bolnice.

'Djevojčice su trenutno izvan životne opasnosti, ali isto tako smo svjesni da imaju teške ozljede glave i u takvim slučajevima vrlo je nezahvalno i teško bilo što prognozirati. Svjesni smo svih mogućih ishoda, ali sve što je trebalo biti napravljeno je napravljeno i radimo sve što treba', rekao je dr. Nenad Kudelić ističući da se nadaju pozitivnom ishodu, koji neće biti za dan- dva već kroz dulje razdoblje.

Pročitajte i ovo Sudar autobusa i automobila D8 bila zatvorena za promet Težak sudar busa i dvaju auta u Dalmaciji: Četiri osobe prevezene na pružanje liječničke pomoći Ilustracija Očevid u tijeku Teška prometna nesreća na jugu Hrvatske: Sedam osoba ozlijeđeno u sudaru

Po njegovim riječima, obje djevojčice zadobile su teške ozljede glave zbog kojih je jedna od njih jučer podvrgnuta hitnom neurokirurškom zahvatu.

Autom naletio na djevojčice (14) na pješačkom prijelazu

Djevojčice su stradale jučer oko 18 sati kada je na njih osobnim vozilom zagrebačkih registracijskih oznaka naletio 47-godišnji Varaždinac. Prema informacijama iz policije vozač je vozio sa 3,18 promila alkohola u krvi.

Nakon podizanja kaznene prijave, muškarac će tijekom dana biti predan pritvorskom nadzorniku PU varaždinske, stoji u izvanrednom izvješću varaždinske policije. (Hina) 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene