Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nađena veća količina 'trave'

Zaprešić: 26-godišnjak prijateljima pekao muffine 'začinjene' marihuanom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zaprešićka policija sumnjiči 26-godišnjaka da je u kolovozu prošle godine pekao muffine 'začinjene' ilegalnom supstancom.

Zaprešićki 26-godišnjak u čijem je domu policija pronašla nešto manje od pola kilograma marihuane osumnjičen je i da je tu drogu umješao u muffine koje je nakon pečenja dijelio drugima na konzumiranje.

Pročitajte i ovo Ilustracija Iza rešetaka Policija otvorila hladnjak i ugledala neočekivani prizor: "Bilo je to iznenađujuće veliko otkriće" Pušači marihuane pozdravili legalizaciju kanabisa u Njemačkoj - 1 Veliko slavlje FOTO Njemačka legalizirala kanabis: "Konačno se možemo pokazati. Ne trebamo se više skrivati"

Policija je prvo kod osumnjičenog mladića prije dva dana na parkiralištu u zaprešićkoj ulici bana Josipa Jelačića pronašla sedam paketića s jedanaest grama marihuane, a zatim u pretrazi njegovog doma i drugih prostorija 462 grama.

Razbijen kvarnerski narko-lanac: Speedom i 'travom' opskrbljivali područje od Krka do Opatije

Mladića je osumnjičila policija i da je lani 5. kolovoza u stanu u Zaprešiću umiješao marihuanu u smjesu za kolače muffine te ih nakon pečenja davao drugima, najvjerojatnije prijateljima na konzumiranje.

Policija ga stoga, osim za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama tereti i za omogućavanje trošenja droga. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene