Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sukljali plamen i gusti crni dim

Strašna snimka iz zagrebačke Dubrave: Nasred ceste se zapalio ZET-ov autobus

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U zagrebačkoj Dubravi se u nedjelju popodne zapalio ZET-ov autobus.

U Zagrebu se na križanju Dankovečke ulice i Avenije Dubrava zapalio ZET-ov autobus. Doznajemo da je riječ o liniji 213 koja inače promatuje na relaciji Dubrava-Jalševec.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća kod Makarske - 2 Užasni prizori FOTO Autobus sletio u provaliju s Jadranske magistrale, sve hitne službe su na terenu Na parkiralištu Doma zdravlja u Šestinama automobil naletio na pješakinju Jeste li što vidjeli? Policija moli svjedoke za pomoć: Automobil naletio na pješakinju u Šestinama

Kako se vidi na snimci čitateljice, iz zapaljenog autobusa sukljali su plamen i gusti dim. Iz Javne vatrogasne postrojbe Zagreb su nam rekli da su dojavu o požaru zaprimili u 14:35, a na teren su odmah izašla dva vatrogasna vozila i devet vatrogasaca. Požar je ubrzo ugašen, a u tijeku je sanacija.

Srećom, u ovom događaju nitko nije ozlijeđen, a putnici su na vrijeme izašli iz autobusa. ''Uspjeli smo nekako presjeći vatru da su ne proširi i na prednji kraj autobusa. Tamo je sada prometna policija i zaposlenici ZET-a, pa bi se vozilo uskoro trebalo maknuti s ceste kako bi se promet vratio u normalnu'', kažu iz JVP-a. 

Zbog vatre je u tom dijelu grada prekinut i tramvajski promet jer je uslijed požara bilo potrebno isključiti i napon tramvajima, s obzirom na to da se autobus zapalio u neposrednoj blizini žica za napajanje tramvaja, rekli su nam iz JVP-a. 

Kako doznajemo od čitatelja, riječ je o vozilu marke Mercedes Citaro iz 2003. godine.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene