Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zaustavljen promet

Zapalilo se teretno vozilo u tunelu Tuhobić

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog zapaljenog teretnog vozila u tunelu Tuhobić, na dionici autocesti A6, Oštrovica-Vrata, promet je obustavljen u oba smjera, a obilazak je Delnice-Gornje Jelenje-Kikovica, i obrnuto, izvijestio je u 14,50 sati Hrvatski autoklub.

Zbog odrona, promet ide naizmjence jednim kolničkim trakom na dijelu Jadranske magistrale, predio Sumpetar, između Jesenice i Dugog Rata. Zbog klizišta, za sav promet zatvorena je županijska cesta ŽC 6228 u Slanom, promet je preusmjeren na Jadransku magistralu (D 8).

Pročitajte i ovo Screenshot Ispod sinagoge VIDEO Godinu dana kopali su bizaran tunel, nitko ne zna zašto, ali kada su otkriveni, nastao je totalni kaos Slika nije dostupna Vatrogasci gasili požar Automobil se zapalio u tunelu Tuhobić

Zbog vode na kolniku državnom cestom D 47 Dvor-Hrvatska Kostajnica u mjestu Kuljani, prometuju samo osobna vozila i autobusi. Na graničnim prijelazima u putničkom prometu nema čekanja. U prekidu su katamaranske linije Rijeka-Mali Lošinj i Rijeka-Novalja. Ostale trajektne i katamaranske linije su redovite. (Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene