Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jao, kakva laž

"Napadnut sam, ukraden mi je mobitel": Lopov dojurio u policiju s najluđom pričom dosad

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Lopovu je tijekom pljačke ispao mobitel, pa je odlučio izmisliti da je napadnut i opljačkan te je sve prijavio policiji.

Policajci su dovršili kriminalističko istraživanje nad 47-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Razbojništvo i Lažno prijavljivanje kaznenog djela, izvijestili su iz PU zagrebačke.

Sumnja se da je 47-godišnjak 30. rujna između 2:15 i 2:25 provalio u kuću u Zagrebu u UIici Prilesje te ukrao radni alat u vlasništvu trgovačkog društva i 46-godišnjaka.

Materijalna šteta pričinjena ovim kaznenim djelom iznosi oko 11.066 kuna. Prilikom krađe 47-godišnjaku je ispao mobitel, što je shvatio tek kada je napustio kuću.

Kada je shvatio što se dogodilo, otišao je u policijsku postaju te lažno prijavio da je napadnut i opljačkan.

Naime, 47-godišnjak je izjavio kako ga je nepoznata osoba 29. rujna oko 23 sata u Ulici Prilesje udarila osobnim automobilom te nakon toga napala i zadala mu više udaraca te ukrala mobitel i novac.

Pročitajte i ovo Otvaranje vrata, ilustracija POTRAGA U TIJEKU Prevara u Zagrebu: Od starije žene zatražili provjeru novčanica, dala im desetke tisuća kuna

Pročitajte i ovo Veleševac: Ana i Petar ISTRAGA U TIJEKU Bizarna krađa kod Velike Gorice, lopovi starijem muškarcu ukrali i ovce i novce: Susjedi u šoku - "Nitko neće reći istinu"

Policajci su ubrzo shvatili da muškarac laže što se tiče krađe i napada, a i da je on lopov koji je "očistio" kuću u spomenutoj ulici. 

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici osumnjičenog su predali pritvorskom nadzorniku, dok je posebno izvješće dostavljeno Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene