Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Domišljati diler

Koji ulov! Zagrebačka policija zaplijenila više od četiri kilograma heroina

Druga velika zapljena heroina u studenom (Foto: PU zagrebačka)
Druga velika zapljena heroina u studenom (Foto: PU zagrebačka) Foto: PU zagreba?ka
Zagrebačka policija u četvrtak je izložila više od četiri kilograma heroina zaplijenjenog u srijedi u akciji na zagrebačkoj Trešnjevci.

"Statistički gledano, ovo je druga najveća zapljena na području Republike Hrvatske", istaknuto je na izvanrednoj konferenciji u Policijskoj upravi zagrebačkoj. Policijska akcija započela je u utorak nakon što je kod 51-godišnjeg muškarca pronađeno nešto manje od grama kokaina.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prvi takav slučaj VIDEO Zaplijenjeno 58 kg kokaina s nacističkim simbolima: Policija šokirana kada je vidjela što piše na paketima droge Skrivao više od osam kilograma droge - 3 KAZNENA PRIJAVA Pao 40-godišnji diler iz Travnog: U stanu mu pronašli više od osam kilograma droge

Nakon toga pretragom njegove kuće pronađeno je 38 grama heroina, tridesetak grama kokaina, dvije digitalne vage i smjesa za "razrjeđivanje" droge. Glavna lovina - čak 4,225 kilograma heroina pakiranog u sedamnaest vrećica, policajci su pronašli u sjedalu motocikla parkiranog u garaži.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja kaznena prijava protiv 51-godišnjaka i 43-godišnje žene dostavljena je općinskom Državnom odvjetništvu.

Kako je istaknuto, ova rekordna zapljena uslijedila je nakon što je prije dva dana u Zagrebu pronađeno više od dva kilograma heroina u automobilu srpskih registracija. (Hina)


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene