Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Partnerstvo na kušnji

Zagreb: Zaključao 'kolegu' u kiosk u koji su provalili

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Noćas 50 minuta iza ponoći zagrebačka policija je imala bizarnu intervenciju.

Dvojica lopova provalila su noćas iza ponoći u kiosk u zagrebačkoj Ulici Baruna Trenka i dok je jedan krao, drugi je čuvao stražu, a kad je čuo da netko dolazi, u strahu je lokotom zaključao kiosk, ostavivši kolegu kojega su pronašli policajci, a izvukli vatrogasci, uklonivši lokot. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sindikat biciklista upozorava 'JEFTINI' BICIKLI NE ULAZE U STATISTIKU KRAĐA Kako sačuvati bicikl od gradskih lopova? Slika nije dostupna Nema više lokota VIDEO Ovaj bicikl je nemoguće ukrasti

Dvojica lopova u kiosk 'Tiska' provalili su oko 1 sat. Sa sobom su ponijeli rezervni lokot koji su postavili na vrata kako u slučaju da netko naiđe, ništa ne bi bilo sumnjivo. Jedan od njih, 38-godišnji B.B., ušao je u kiosk i u vrećicu počeo ubacivati cigarete i bonove za mobitel. Njegov kolega ostao je ispred vrata čuvati stražu, a kad je čuo da netko dolazi, u panici je, kako kažu u policiji, rezervnim lokotom zaključao kolegu i pobjegao.

Policiji je netko od građana dojavio za provalu te je ophodnja ubrzo stigla do kioska, no u prvi trenutak nisu primijetili ništa sumnjivo jer je kiosk bio zaključan lokotom, a lopov se unutra primirio. Nakon nekog vremena uočili su nesretnog lupeža do kojega nisu mogli doći pa su pozvali vatrogasce koji su uklonili lokot. Za odbjeglim provalnikom se traga. (T.Š./Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene