Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ostao bez 13.300 kuna

Zagreb: Namamili ga seksualnim uslugama i pokrali

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjim muškarcem zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo razbojništva.

Sumnjiči ga se da je zajedno s još jednim muškarcem 19. svibnja ove godine opljačkao 50-godišnjaka. Oštećeni muškarac tog je dana u poslijepodnevnim satima na Trgu bana Jelačića upozano dvije žene, a nakon nekoliko sati jedna od njih ga je nazvala i ponudila mu seksualne usluge, prenosi PU zagrebačka. Muškarac je, ni ne sluteći što ga čeka, pristao na ponudu. Sastali su se na Kvaternikovom trgu i krenuli prema jednom hotelu.

Pročitajte i ovo Ilustracija žene koja je otkupila bezvrijednu narukvicu Policija traga za muškarcem Je li moguće da netko na ovo nasjedne? Pogledajte što je učinila lakovjerna žena Indija otkrila krijumčarsku mrežu koja ljude na prevaru šalje u rusko-ukrajinski rat Najmanje 35 završilo na bojištu Otkrivena krijumčarska mreža: Ljude su na prijevaru slali na front u Rusiji

U jednom trenutku jedna od ženskih osoba rekla je da u hotelu nema mjesta i rekla da se nazove taksi da ih pokupi. Nakon par minuta do njih je došao automobil plave boje u kojemu je bio 41-godišnji osumnjičenik s još jedim nepoznatim muškarcem. Svi zajedno su se automobilom dovezli do Velesajma, točnije do jednog bankomata gdje su od oštećenog tražili da podigne novac. Nisu ga uspjeli nagovoriti i tu su se razišli, dvojica muškaraca su se vratila u automobil, a oštećeni je s dvjema ženama otišao prema pothodniku.

Na izlasku iz pothodnika dočekala su ih ista dvojica te ga fizički napala. Obračun se nastavio krađom, muškarcu su osumnjičeni iz unutarnjeg džepa jakne ukrali 13.300 kuna. Nakon dovršenog krim istraživanja osumnjičeni je doveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu, a za drugim muškarcem se traga.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene