Policija, ilustracija (Foto: Pixsell, Hrvoje Jelavić)
Policija, ilustracija (Foto: Pixsell, Hrvoje Jelavić) Foto: Pixsell, Hrvoje Jelavi?

U Zadru je uhvaćen muškarac koji je u više navrata prijetio zaposlenicama trgovina i pljačkao, javlja policija.


Muškarac je u subotu oko 12.50 u Ulici Bože Peričića u Zadru ušao u trgovinu te uz prijetnju metalnim predmetom od zaposlenica zatražio novac. U tom trenutku u trgovinu su ušli policajci Prve policijske postaje Zadar. Uhitili su pljačkaša i priveli ga.

Vezani članci Policija traži ovog muškarca (Foto: MUP) Varaždinska policija traži muškarca s fotografije, opljačkao je zlatarnicu Pljačka pošte u Siraču (Foto: Pixsell, Damir Spehar) - 4 Naoružani maskirani muškarci opljačkali poštu i teško ozlijedili djelatnicu, policija upozorila građane

"Utvrđeno je da se radi o 31-godišnjaku, nad kojim je provedeno kriminalističko istraživanje zbog više kaznenih djela razbojništva na području grada", priopćeno je iz PU zadarske.

Sumnjiče ga da je u četvrtak 15.40 u Jadranskoj ulici u Zadru došao u trgovinu, prijetio nožem zaposlenici pa ukrao novac. Isto je napravio i u petak 15 sati u trgovini u Zrinsko-Frankopanskoj ulici u Zadru.

31-godišnjaka se sumnjiči da je pokušao počiniti razbojništvo u prošli četvrtak u Ulici Benka Benkovića u Zadru, kada je oko 14.20 sati ušao u trgovinu i uz prijetnju nožem od zaposlenika zatražio novac, nakon čega se udaljio iz trgovine.

Priveden je uz kaznenu prijavu i doveden pred suca istrage Županijskog suda u Zadru.

Šokantna prepiska: Pedofil iz Dubrovnika djevojčici slao gnjusne poruke i nagovarao ju da mu šalje svoje gole fotografije

Djevojka koja tvrdi da ju je napao nogometaš: "Priznanje će biti dovoljno, budi 'muško' bar jednom u životu"