Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U neregistriranom vozilu

U naletima automobila poginule dvije pješakinje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Od posljedica prometne nesreće koja se dogodila u mjestu Bušetina kod Virovitice poginula je 54-godišnja žena na koju je oko 17 sati naletio pijani vozač neregistriranog automobila kojim je upravljao iako nije položio vozački ispit. Pješakinja je smrtno stradala i u Rijeci.

Lokalna policija izvijestila je da je do nesreće došlo kada je 45-godišnji vozač inicijala Z. F. s 1,58 promila alkohola u krvi izgubio nadzor nad vozilom i prešao na suprotnu stranu Ulice Matije Gupca u Bušetini. Nakon što je udario pješakinju, automobil mu je skliznuo na zelenu površinu i udario u drvo, a tijelo 54-godišnjakinje K. L. odbačeno je s vozila na dvorišnu drvenu ogradu, izvijestila je Policijska uprava virovitičko-podravska. Teško ozlijeđena žena prevezena je u bolnicu u Virovitici gdje je preminula dva sata kasnije. Uz lakše ozlijeđenog vozača u automobilu je bila i putnica, 66-godišnja M. J., koja je teže ozlijeđena.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna FOTO: U Nedelišću poginula pješakinja Slika nije dostupna Pješakinju pregazio kamion 'Čistoće'

Poginula pješakinja u Rijeci

U naletu automobila jutros je u Rijeci smrtno stradala ženska osoba, čiji se identitet još utvrđuje, izvijestilo je Operativno dežurstvo PU primorsko-goranske. Nesreća se dogodila nešto prije 6 sati u ulici Ive Lole Ribara kad je osobni automobil 'škoda' riječkih registracijskih oznaka naletio na pješakinju na kolniku izvan obilježenog pješačkog prijelaza. Pješakinja je preminula na mjestu nesreće. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene