Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Noć užasa u Splitu

UZNEMIRUJUĆE Objavljena stravična snimka iz Splita! Muškarac divljački napada mlade, oni vrište: "Vozi, samo bježi, ubit će nas!"

Screenshot
Screenshot Foto: Screenshot/Dalmatinski portal
Prestravljeni glasovi čuju se na videu iz automobila koji je snimila skupina mladih koje je napao nasilnik. U jednom trenutku, kako bi ih zaustavio, automobilom se zabio u njih, a onda izišao i nastavio divljati.

Nevjerojatni prizori snimljeni su nedavno u predgrađu Splita. Agresivni muškarac nasrnuo je tijekom večeri na troje mladih koji su bili u automobilu. Htio je ih je izvući iz auta i nešto raspraviti s njima, piše Dalmatinski portal.

Mladi su se odmah javili policiji i zatražili pomoć, no nasilnik nije odustajao. Dok su razgovarali s policijom, nasrnuo je na njihov automobil. Pokušali su mu pobjeći, ali se na kraju zabio u njih. Na snimci se čuju krici i vrištanje. Mladi u automobilu na koji je nasrnuo muškarac bili su prestravljeni.

Pročitajte i ovo Ilustracija U Velikoj Britaniji Židovi na udaru: ''Mi smo snažni i otporni, no eksplozija mržnje protiv naše zajednice je apsolutna sramota''

"Vozi, samo bježi, ubit će nas!" čuje se na videu koji možete pogledati OVDJE.

Policija je pronašla napadača. Odveli su ga u bolnicu jer je bio u rastrojenom stanju. Prijavljen je za tri kaznena djela.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene