Obavijesti Video Pretražite Navigacija
drugi slučaj u dva dana

FOTO Vozačica autom upala u rupu na cesti u Ilici i blokirala tramvaj

Upala u rupu na tračnicama na Ilici
Upala u rupu na tračnicama na Ilici DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Upala u rupu na tračnicama na Ilici - 4 Upala u rupu na tračnicama na Ilici - 4 Foto: Sara Kekuš/DNEVNIK.hr Upala u rupu na tračnicama na Ilici - 2 Upala u rupu na tračnicama na Ilici - 2 Foto: Sara Kekuš/DNEVNIK.hr Upala u rupu na tračnicama na Ilici - 1 Upala u rupu na tračnicama na Ilici - 1 Foto: Sara Kekuš/DNEVNIK.hr +0 Upala u rupu na tračnicama na Ilici Galerija 1/4 >>
Vozačica automobila upala je u rupu na cesti na križanju Ilice i Frankopanske ulice u Zagrebu. Na tom dijelu u tijeku su radovi na sanaciji tračnica, a ista situacija dogodila se i prije dva dana kada je, zbog auta koji je zapeo, tramvajski promet bio u zastoju.

Zagrebačka policija nema dojave o nesreći, a na ZET-ovim stranicama nema ni obavijesti o kašnjenu ili zastoju u tramvajskom prometu.

Pročitajte i ovo Omiška Dinara nije joj bilo spasa Strava na planinarenju: 26-godišnjakinja se odvojila od grupe i pala u provaliju na Omiškoj Dinari Ilustracija Nesreća Užas u Njemačkoj: Autobus se prevrnuo, ozlijeđeno je 27 učenika

Na fotografijama koje je za DNEVNIK.hr, s mjesta nezgode, poslala čitateljica jasno se vidi kako kako tramvaj stoji iza zaustavljenog auta jer ne može proći.

Na istom mjestu zaglavila je vozačica i prije dva dana kada je nastao zastoj tramvaja u smjeru Črnomerca. U zastoju je bilo 10-ak tramvaja dok auto nije uklonila vučna služba.

Poslali smo upit Zagrebačkim cestama o signalizaciji na mjestu radova i odgovor ćemo objaviti kad ga dobijemo.

U tijeku je sanacija tramvajskog kolosijeka koja je najavljena na stranicama Grada Zagreba prije 10-ak dana.

"Za potrebe izvođenja radova sanacije tramvajskog kolosjeka, Ilica na dijelu od Mesničke do Frankopanske ulice, od ponedjeljka 09. 08. 2021. godine od 10,00 sati do ponedjeljka 23. 08. 2021. godine do 14,00 sati bit će zatvorena za sav promet.

Obilazni pravac za vrijeme navedenih radova bit će:

Mesnička ul. - Streljačka ul. - ul. Tuškanac - ul. V. Nazora te Trg Republike Hrvatske - Gundulićeva ul. - Varšavska - Dalmatinska- Medulićeva - Ilica.

Za vrijeme navedenih radova promet će se odvijati, prema privremeno postavljenoj regulaciji.

Sugrađane upozoravamo na moguće poteškoće u prometu te molimo za strpljenje i razumijevanje", priopćili su iz Grada.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene