Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izbjegavao psa?

Uzorni student u šoku nakon pogibije dvoje pješaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladi student koji je jučer usmrtio dvoje pješaka, danas je u šoku zbog stravičnih posljedica nesreće.

Tešku prometnu nesreću u Krapinskoj ulici uzrokovao je 25-godišnji Matija P. iz Zagreba, koji je, kako tvrdi policija, zbog neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad vozilom te sletio s ceste. Navodno je mladić u potpunom šoku. No, neslužbeno se doznaje da je nakon nesreće rekao kako mu je prije kobnog izlijetanja s kolnika pred automobil iskočio pas kojeg je pokušao izbjeći.

Pročitajte i ovo Vožnja u suprotnom smjeru Što mu je bilo? VIDEO Snimka koja ledi krv u žilama: "Pogledajte kako je kamikaza zamalo izazvao sudar!" Slika nije dostupna Udario u ogradu rotora Autobus pao na automobil, vozač poginuo

>> Zagreb: Pokosio troje pješaka, dvoje ubio

Očevidom je utvrđeno da je vozač ulaskom u lijevi zavoj, zbog neprilagođene brzine okrznuo desnim kotačima rub kolnika te se vozilo počelo nekontrolirano kretati, sletjelo na meki teren i nogostup. Tamo je zadnjim dijelom vozila koje je rotiralo naletio na 51-godišnjeg slovenskog državljana Vladimira P. iz Novog Mesta i 64-godišnju Libušu Mariju T. iz Makarske. Nastavljajući se rotirati vozilo je bočnim dijelom naletjelo na betonsko-metalnu ogradu, odakle je odbačeno na trećeg pješaka, 71-godišnjeg slovenskog državljana iz Novog Mesta Miroslava P.

Vladimir P. preminuo je na mjestu nesreće, a Libuša Marija T. preminula je u vozilu Hitne pomoći, dok je Miroslav P. s lakšim tjelesnim ozljedama prevezen u Kliničku bolnicu Sestara Milosrdnica. Vozač osobnog automobila koji je uzrokovao nesreću, navodno student FER-a, nije bio pod utjecajem alkohola, a vozilo kojim je naletio na pješake nije bilo njegovo. Neslužbeno doznajemo da do sada nije evidentiran zbog težih prekršaja u prometu. Navodno je imao tek jedan, manji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene