Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Očevid u tijeku

Zagreb: Pokosio troje pješaka, dvoje ubio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvoje pješaka u Zagrebu izgubilo je život u stravičnom naletu automobila.

U nesreći koja se dogodila jučer u 16.50 u Krapinskoj ulici u Zagrebu, smrtno je stradalo dvoje pješaka, dok je treći ozlijeđen. Do nesreće je došlo kada je 25-godišnji mladić, upravljajući bijelim Chervolettom iz smjera Trešnjevačkog trga, 50-tak metara prije križanja sa Selskom ulicom, najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine, izgubio kontrolu nad upravljačem i prešao u suprotni trak, rekla nam je Jelena Bikić iz PU zagrebačke. Vozilo se zanijelo te udarilo u ogradu, odakle se odbilo i pokosilo troje pješaka na nogostupu.

Pročitajte i ovo Dvije osobe poginule u prometnoj nesreći u Kaštel Sućurcu Građani spasili dijete Kaštela zavijena u crno, motociklisti i mlada vozačica smrtno stradali: "Ovo je prometni terorizam, kazna bi trebala biti izravni zatvor" U teškoj nesreći poginule dvije žene i dijete (Foto: D.Ć./Klix.ba) - 1 DIREKTNI SUDAR Teška nesreća blizu Sarajeva: Dvije žene i dijete poginuli u sudaru s kamionom miješalicom

Od siline udarca na mjestu je preminuo 51-godišnji slovenski državljanin, dok je 64-godišnja hrvatska državljanka preminula u kolima Hitne pomoći na putu do bolnice. Treći pješak, također slovenski državljanin u starosti od 70 godina, prebačen je u KB Sestara milosrdnica i, prema dosadašnjim informacijama, lakše je ozlijeđen. Neslužbeno se doznaje da su poginuli i ozlijeđeni muškarac u srodstvu. Doznajemo da je ozlijeđeni muškarac hodao iza dvoje smrtno stradalih, što mu je možda i spasilo život.

Mladić koji je uzrokovao stravičnu nesreću alkotestiran je na mjestu događaja i test je ispao negativan, no zbog redovite procedure prebačen je u bolnicu kako bi mu se ipak izvadila krv.

Promet Krapinskom ulicom bio je zatvoren od 17.33 do 19.34.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene